Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek véglegesen becsődö...

Szerintetek véglegesen becsődölt az életem?

Figyelt kérdés

Nem igazán látok már kiutat :( A velem egy korú ismerőseim már házasodnak, vagy gyerekeznek esetleg a szuper izgalmas huszonéves életüket élik. És az enyém nem az, nem tudok olyan részt mondani az életemből ami tökéletes lenne. Azokat, akiket barátaimnak hittem, szép lassan elszivárogtak mellőlem. Próbáltam egyiket-másikat elhívni valahova, mert szeretnék elmenni bulizni vagy koncertre, de nem jönnek el. Pedig nagyon szeretnék barátokat, olyan jó lenne programokat csinálni, de úgy látszik esélytelen.

Munkám szerencsére van, de egyre nehezebb, a tavasz valószínűleg pokol lesz, mert egyedül fogok vinni egy egész irodát és senki nem lesz aki segítsen. Nagyon félek hogy mi lesz és hogy hogy fogom bírni.

De ami a legnagyobb probléma az a szerelem. Nem is volt még, és mostanában nem is látok esélyt rá... Az évek óta növekvő stressz hatására felszedtem egy jó kis súlyfelesleget - jó nem vagyok godzilla - de eléggé rondának meg kövérnek tartom magam. Szóval így tutira nem kellenék senkinek :( Meg amúgy sem áll velem szóba senki, az arcom alapján 18-nak tűnök, és egy gyerekkel nem akar járni senki :( Hiába sminkelek, úgy nézek ki mint egy tini. Pedig 26 vagyok. Elmegy mellettem az életem, és ha sikerülne is külsőleg teljes változást elérnem, annyi idő alatt már 27 leszek és még mindig nulla tapasztalattal az életben, ráadásul nem motivál hogy lehet hogy akkor sem fogom megtalálni a szerelmet.

Az én életem ennyi volt? A munkámba beleőszülve, barátok és szerelem nélkül fogok megöregedni? Nem tudom mit tehetnék még...

2015. febr. 22. 08:39
1 2
 11/18 anonim válasza:
*ű, b
2015. febr. 24. 01:27
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Ó még messze sincs veszve minden! Még csak 26 vagy. És egyedül vezetsz egy irodát? Hát hányan modhassák el ezt magukról? Ezek szerint ügyes és okos is vagy. Az én ismerősöm nem volt ilyen okos. Neki is súlyproblémái voltak. 36 évesen még nem volt pasija. Volt egy munkatársam, aki meg panaszkodott. Hiába jóképű. Sportolt, izmos vállas, jóképű magas srác. 32 éves. És mondta akárhány lánnyal volt egyiknek se kellett, csak sexeltek vele. De amikor kapcsolatot akart otthagyták. Aki meg járt volna vele, az nem volt neki szimpatikus. Nem volt sok pénze. Szüleinél lakott. Talán ez volt az oka. Összejött az ismerősömmel. Elmentek szórakozni. És már házasok. Megszülettett egy aranyos kislány. Szeretik egymást. A kollégámat annyira motiválta ez az új élethelyzet. Keresett másik munkát. Most jó fizetése van, béreltek lakást, lett autó. És boldogok. Ne add fel! Mindig van esély megtalálni a boldogságot! És hányan vannak, akiknek van kapcsolatuk és boldogtalanok! Nincs munka se pénz. A pasi meg csalja. De már ott a gyerek, és sarokba van szorítva. Erre gondolj! Az hogy van kapcsolatod, nem jelenti azt, hogy boldog is leszel benne. Az idő majd megoldja. A jóga hát igen. Nem piskóta. Én is jógázom. De én a meditációs csakra jógát választottam. Az nem olyan nyakam kitöröm miután összetekeredett a bal lábam a jobb kezemmel, ami beleakadt a fülcimpámba miután a nyelvemmel a kislábujjam érintettem. És az orvos csak egyóra puzlezás után rakott össze. De nem lettem elégedett az eredménnyel jóga. Próbálj kicsit sportolni! Jobb lesz a közérzeted is. Az irodában csak rakódnak rád a kilók. Vannak japán cégek, ahol tornával kezdik a napot az irodában. A kínaiak Thai-chi vel. Kis mozgás. Néha kocogsz egy keveset. Nem kell mindjárt maratont futni. Én 35 vagyok. Egy éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Senkim sincs. A legjobb barátom külföldre költözött. Szüleim már rég halottak. De legalább van munkám. Nem szabad elkeseredni. Szia!
2015. febr. 24. 03:55
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Előző vagyok. U.I. Nem tetszenek a gebe csajok. Egy kis pocak, kis párnácska a hason nekem nagyon tetszik! A szépségideál nem mindenkinél egyforma! A lényeg, hogy jol érezzem magam a lánnyal. Mert Kate Moss is lehet unalmas, és Godzillával is érezhetem jól magam.
2015. febr. 24. 04:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem 33 éves koromban (lány vagyok) jött el a szerelem! És akkor, amikor nem is gondoltam rá. Az kiüthet az arcodon, hogy nagyon várod, ez nem jó, ez taszítja a fiúkat. Járjál kirándulni akár egyedül is, keress olyan csoportokat, ahol fiatalok vannak együtt. Beiratkozhatsz aerobikra, valami kajakos tanfolyamra, ilyesmire, talán vannak még tánctanfolyamok is, discóba ne menj, ott normális embert nem találsz, és végső soron betehetsz egy hirdetést is.
2015. febr. 24. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát az én válaszom nem fog segíteni - legfeljebb annyiban, hogy nem érzed magad egyedül... Én nyáron leszek 29, csinos vagyok és karcsú, mindenki szerint simán lehetne bárkim, de mégsincsen, és még soha nem is volt, mert vmi hihetetlen menekülési kényszer jön rám, amint megtetszem vkinek és közeledni kezd. Annyira bonyolult vagyok a saját magam számára is, és annyira félek úgy alapból az egész élettől, hogy tiszta megnyugvás volt beismernem, hogy én egyszerűen képtelen vagyok elengedni magamat, boldognak lenni, és éppen ezért nem nekem való a párkapcsolatosdi. Mióta erre rájöttem, amellett, hogy még fásultabb lettem és már nem is hiszek benne, hogy tartogathat számomra igazán jó dolgokat is az élet, vhogy megkönnyebbültem a felismeréstől és felhagytam a kereséssel. (Na nem mintha eddig annyira keresgéltem volna - de gondolom érted, hogy értem.)

A boldogság belülről jön - éppen ezért tök mindegy, hogy nézel ki. Csakis a hozzáállás számít, és a szerencsés lelkialkat. Ha van benned vágy, az véleményem szerint adhat elegendő hajtóerőt ahhoz, hogy változtass a hozzáállásodon és rátalálj a hozzádillő társra.

2015. febr. 24. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:
15 ös jól mondod. A boldogság belülről fakad. De azért nem árt, ha nem kell naponta azt hallgatnod, úristen ez meg hogy néz ki. Na lényegtelen. Egyszer majd Te is találkozol azzal az emberrel, akihez vonzalmat fogsz érezni. És már nem akarsz menekülni, csak vele lenni. Az emberek változnak, ahogy idővel Te is fogsz.
2015. febr. 25. 01:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Angyali vers

"Hinnem kell hogy az álmok valóra válnak,

Hogy minden lélek mellett angyalok állnak,

Figyelő tekintetük reánk függesztik,

Munkájukat nesztelen, és értünk végzik,

Velünk kelnek hajnalok hajnalán,

Minket őriznek a mindennapok során,

Magányos így soha senki nem lehet,

Hiszen mindenkit egy igaz angyal szeret."

2015. febr. 25. 22:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem kaptam tőletek most egy jó adag energiát hogy kitartsak a továbbiakban :)
2015. febr. 27. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!