Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Léteznek még ilyen lányok?

Léteznek még ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Akiknek a szórakozás nem ivászatot vagy drogokat jelent, akiknek az első randi nem alternatív együttes koncertjét jelenti, akik szeretnek olvasni, sétálni kirándulni, nem pedig a saját hányásukban fetrengeni, miközben az viszi őket haza, aki akarja? és ha igen, vajon hol lehet őket megtalálni?

2015. jan. 5. 18:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
azért ne általánosíts ennyire, én pl (sajnos/nem sajnos) mindkét kategóriában erősen benne vagyok. (kivétel az az viszi haza aki akarja rész, illetve azért nem szoktam a hányásomban feküdni :D)
2015. jan. 5. 18:39
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Igen léteznek, csak őket nehezebb észrevenni, mert a háttérben meghúzódnak, így mindenki csak a magamutogató ribiket veszi észre és mindenki rájuk figyel, mert ők feltűnőbbek.
2015. jan. 5. 18:41
 13/25 A kérdező kommentje:
gondoltam könyvtárra... de ott meg nem szabad beszélni? vagy csak hangoskodni... nem tudom meg eleve nem tudom, ez jó ötlet e, én is sokat olvasok, de mindig megveszem amit olvasok, szóval könyvtárban utoljára 10 éves koromban jártam... ismerkedési szándékkal meg eleve tök ciki lenne :D
2015. jan. 5. 18:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Hogy erősítsem a tábort, én is ilyen vagyok. Nem iszom alkoholt és állítólag unalmas, szótlan vagyok. Ezen tulajdonságaimnak "köszönhetően" nincs már egy barátom sem. Olvasni nem szeretek, mert képtelen vagyok egy helyben ülni, és a könyvek szinte mindig társas kapcsolatokról szólnak, amik az én életemben nincsenek jelen, és utána vagyis olvasás közben csak ezen kapcsolatok hiányát érezném. De emiatt járok kirándulni, már ha nevezhető annak, h nyaranta reggel bepakolok egy hátizsákba és elindulok a közeli erdőbe/hegyekbe és este jövök csak haza,vagy elmegyek csak úgy random bringatúrára, szoktam festeni is, ha időm engedi.
2015. jan. 5. 19:03
 15/25 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál rám mind igaz.

És nem, nem ismerkedem.

2015. jan. 5. 19:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Vannak! Én is ilyen vagyok. És tényleg mindenhol vannak ilyenek csak nem veszed észre őket mert nem félmeztelenül járnak és a hangos káromkodás helyett inkább olvasnak vagy zenét hallgatnak. De nyugi ha jobban körülnézel 10 perc alatt találsz magadnak ilyen lányt!!! 17L
2015. jan. 6. 12:26
 17/25 A kérdező kommentje:
Mondom egyszerűen nem mozgok olyan körökben, ahol ilyen lányokkal találkozhatnék, nem pedig csőlátással megyek a félmeztelenek után.
2015. jan. 6. 16:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. :) Bár egy alternativ koncertnek örülnék azért. Szerintem vannak ilyen lányok még, csak észre kell őket venni és kész.
2015. jan. 6. 18:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Egyet értek a #11-es el. :)
2015. jan. 6. 19:39
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

Most akkor írjam le, hogy soha nem iszom-dohányzom, szeretem a klasszikus rockzenét (Led Zeppelin pl)

monogám vagyok, bújós, szeretek sütni, ismerem az "Én álmodom Tylert vagy Tyler álmodik engem?" idéztet, ráadásul eltartom magam.

És várjam, hogy itt valami forever alone nyál csorgatva írjon levelet?

Érzed a problémát ugye?

2015. jan. 6. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!