Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak ha a haverjaim...

Mit csináljak ha a haverjaim soha nem buliznak, de én viszont szeretnék?

Figyelt kérdés
Menjek el egyedül vagy mi? az nem gáz?
2015. jan. 2. 01:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ismerőseid közül gondolom szoktak járni páran, velük próbálj meg elmenni, jobb is az, ha olyannal kezded, akik már tapasztaltabbak ilyen téren, akkor nem csak állni, meg nézelődni fogtok, mint én meg haverjaim az első alkalomkor. Egyedül nem ajánlom, ha csak nem vagy nagyon szociális típus, de azt nem hiszem, akkor nem lenne ez a kérdés. Szóval szerintem egyedül ne menj, én sem mennék, hanem pár ismerősöddel, akikkel beszélgetőviszonyban vagy, próbálj meg elmenni, aztán a haverjaidat is rászedheted, ha tetszett. :)
2015. jan. 2. 01:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, mellesleg hány éves vagy, nemed?
2015. jan. 2. 01:21
 3/3 Dovah92 válasza:
Én azt tudom javasolni, hogy olyan helyeken próbálkozz társaságba kerülni, ahol nincsenek túl sokan. Szóval ne diszkóba vagy klubba menj, hanem pl csak egy kávézóba, de rendszeresen.. az oda járok szépen lassan felismernek, megszoknak, majd hiányolnak is, ha vagy jelen.. ez csak egy tipp, nekem bevállt
2015. jan. 3. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!