Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy társkeresőn beszélgetek...

Egy társkeresőn beszélgetek egy lánnyal, mennyire "egészséges" az ő viselkedése? (alább elmondom) Tényleg ő csinálja jól, vagy én veszem túl komolyan a dolgot?

Figyelt kérdés

Az alapszitú az, hogy beszélgetek egy lánnyal egy társkeresőn. (elittárs). A kép alapján nagyon helyesnek néz ki. Mindketten 33 fölött vagyunk már.

Elbeszélgetünk egy ideje, mindnféléről, de ő meg elég gyakran felhozza hogy van egy hódolója már 2 éve, de őt nem érdekli a pasi, és mesél róla hogy mennyire hülye, elmebeteg, stb. Aztán órákon át róla beszélünk. Majd mondja hogy van más hódolója is akivel hamarosan találkozik majd, meg ilyenek.

Mennyire egészséges, hogy egy lány, ilyeneket hoz föl, állandóan? Miért kell a másik orra alá dörgölni hogy épp kivel, mit csinál. Számomra elég rosszul hangzik, hogy a kinézett lány épp mással megy el randira. De az még rosszabb hogy arról a másikról beszél, azt szidja. Minek foglalkozik akkor vele?

2015. jan. 2. 00:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7esnek igaza van! Ha elhívod és húzza-halogatja, akkor csak barát vagy, vagy csak valaki, akinek elmondhat dolgokat.
2015. jan. 2. 13:46
 12/20 A kérdező kommentje:

Hát igen, elég érdekes a dolog.

Volt hogy elhangzott tőle hogy:

"Ha hajlandó lennél találkozni velem végre", majd pár sorral később az "akarsz velem találkozni?" kérdésemre "Nem" volt a válasz.

Másnap meg már utalt rá hogy találkozna velem, "mert már itt eleget beszélgetünk, személyesen jobb lenne" de:

"Amíg ki nem találod az időpontot, addig randizom a másikkal" -mondta.

És épp az előbb írta hogy már ma este találkozik a másikkal, hétvége helyett, na nem azzal akit szid, azt elég rendesen kiosztotta már.

Őszinte leszek, elég érdekes, és gáz a csaj felfogása, tényleg minek is foglalkozom vele. És valójában ugyan kb 2 hete beszélgetünk, persze nem túl gyakran, én még nem akarok talizni vele.

2015. jan. 2. 14:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy sok társkeresőn van egy számláló is az illető "hölgy" adatlapjánál, meg egy regisztrálási dátum.

- Ha a dátumon látni, hogy már hosszú évek óta fenn van, de még mindig nem felelt meg neki senki, ott nem veled van a baj!!

- Ha látod a számlálóján, hogy eddig már akár 15 ezren is írtak neki, de még mindig válogat, ott sem veled van a baj!!

- Egyszer én is összefutottam egy ilyen ribivel, akinek csak addig kell a pasi, amíg étterembe hordja, meg vásárolgat neki, azután dobja.

- Az ilyen nők egyszerre több tucat pasassal is kapcsolatban vannak, te csupán egy vagy náluk a sok közül.

- Gondold csak végig, hogy az ilyen nő csak feltesz egy csábos fotót, a pasasok meg tapadnak rá, mint a légyfogóra. Ő meg élvezi, hogy szivathatja őket...

2015. jan. 2. 14:36
 14/20 anonim ***** válasza:

*Szinte egyszerre írtunk.

Láthatod, hogy amiket írtál, arra minden szavam stimmelt!

2015. jan. 2. 14:39
 15/20 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom az elittárson van-e ilyen számláló.

De igazából most nem is az érdekel hogy valóban randizik-e mással, vagy mennyire hazudik, minek híreszteli hogy kivel mikor... egyáltalán normális-e?

Inkább az érdekel hogy egy ilyen lány talál-e egyáltalán valakit magának.

Meddig játszik még? Jó, lehet élvezi az életet, meg csak szórakozik a pasikkal, de egy kormánytisztviselő azért viselkedhetne normálisan is a magánéletben...

Mondta van egy aki neki tetszik, de a pasi nem viszonozta,

Én úgy veszem ki a szavaiból hogy ő egy visszafogott, zárkózott túl szerény csendes lány, bár még nem találta meg az igazit, Nehéz elképzelni hogy egy éjszakás kalandozna. Pedig néha ezt érezni. Most is, pl már randizik a másikkal, elvileg, és ezt az orrom alá kellett dörgölnie...

2015. jan. 2. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:

"Egy férfi ilyenkor nem erre gondol, hanem arra, hogy a másik pasi előtt meg őt fogod szidni..."

Igen, tudom, pedig a kiszemeltet nyilván nem szidom a többi előtt. De azt még még hozzátenném, hogy a "hódolókkal" is mindig tisztes játékot játszottam. Már az elején, a legelején megmondtam nekik, hogy ebből semmi nem lehet. Haverok lehetünk. Dehát ilyenkor a "legyünk csak barátok" dolog nem éppen vigasztaló.

Sose volt még ilyen eset, uh, ez nekem is új. És tényleg sajnálom ezeket a fiúkat, a hodólókat. De ha nem megy hát nem megy. Legalább egy kicsit vonzónak kell találni a másikat ahhoz, hogy bármi legyen, a többi meg alakúl. De gondoljátok meg már, én egy korosztály vagyok a kérdezővel. Az egyik hódoló, tőlem 5 évvel fiatalabb. Ez még rendben is lenne, de 28 évesen, na viselkedjen már úgy mint egy tini. A másik meg 37 évesen . ha jól vettek ki a szavaiból, sosem volt nővel, és se külsőleg se belsőleg egyik se vonz. Tudom fiúk/férfiak, hogy ez nehéz, de nekem is az. Mert ugyanakkor sajnálom, és birom őket. És igen, marha kellemetlen volt amikor az egyik egy közel 70-80 ezres meglepi csomagot adott át, annak ellenére, hogy tudja, nem lehet semmi. Vissza kellett volna adnom, lehet. De szerettem volna ezeket a "vackokat". És akár hiszitek, akár nem rosszul érzem magam. Mert lehet ő reménykedett... vagy ti vennétek egy halom dolgot annak, akiről tudjátok, hogy nincs esélyetek nála?

De most ne is rólam beszéljünk.

Nehéz dolgok ezek. És igen, nekem is rosszul jönne le ha az illető fiú szidja folyton azokat a lányokat akiknek tetszik. Mert azt gondolnám én is, hogy engem meg éppen most szid valamelyiknek. Dehát ez nem feltétlenül rossz jellem. Csak talán szeretné megosztani az illető hölgy is a dolgait valakivel, akiben bízik.

Annyit elárulhatok, hogy nőként a legtöbbször én sem értem a nőket. (Magamat igen, de én magammal vagyok a nap 24 órájában. :D )

2015. jan. 2. 23:24
 17/20 anonim ***** válasza:

"Inkább az érdekel hogy egy ilyen lány talál-e egyáltalán valakit magának. "

Ez nem saját tapasztalat, de talál. Ha nem valami nagyon csúnya, talál. Hallottam már pár elég "furcsa" esetet. Bár igazából nála/náluk ez a párkapcsolat csak arról szólt, hogy a fiú elvitte ide-oda, étterem, nyaralás, égszerek, stb. , de hozzá ugyan nem érhetett a lányhoz, mert az undorodott a fiútól. (Nem is értem minek tartott ki az illető nő mellett a pasi, mert szvsz bárki mást megkaphatott volna, aki még szereti is)

"kormánytisztviselő azért viselkedhetne normálisan is a magánéletben.." Talán pont itt éli ki magát. Gondolj bele, neki MINDIG ezen kívül meg kell felelnie, szuper-csajnak kell lennie... Egyébként ez meg nem beosztástól függ.

" Nehéz elképzelni hogy egy éjszakás kalandozna. Pedig néha ezt érezni. " Írni bármit lehet. Az ilyen legfőképpen úgyis csak személyesen derül ki. Szerintem mindenképpen meg kell ejtenetek azt a személyes találkozót.

Igazából nőként, meg "kortársként" (bár ez sem jelent már semmit) csak azt tudom mondani, hogy:

a. A lány se tudja mit akar

b. csak játszik

Nem tudom milyen ez az elittárs. Csak hallottam róla, magam nem próbálkoztam. Azt talán itt kizárnám, hogy az egész profil csak egy nagy kamu.

Beszélgesstek még, de én azt javaslom neked, hogy tényleg pontot tudj tenni ennek a végére, hogy kell a személyes találkozás. Írni bármit lehet, a fotó meg csalóka - ezt hidd ez, hobbi fotósként is tudom. SOHA ne abból indulj ki, hogy a képeken csinos! (Ott szinte bárki lehet az, ha kicsit is ért hozzá, vagy/és megvan a megfelelő programja)

2015. jan. 2. 23:51
 18/20 A kérdező kommentje:

Na, meg is oldódott a dolog. Este a randija után, ami kb másfél óra volt, mèg beszélgettünk egy keveset. Majd fél óra szünet után, eltünt. Az üzenetek, látogatók között se volt már. Valahogy mégis ràleltem, kérdeztem valami baj van? Másnap válaszolt, nem nincs. Aztán teljesen eltünt...

Komolytalan.

2015. jan. 3. 07:51
 19/20 anonim ***** válasza:

De Te is passzívan viselkedel.

Jó ideje beszélgettek és még nem hívtad konkrét randira?

Nem találtál ki programot, nem szervezted meg?

Mit akarsz tulajdonképpen a lánytól?

A szövegei ennek kritikáját is tartalmazzák.

ennél azért jobban tisztában kell lenned saját magaddal!

A folt meg a zsákja.:)

2015. jan. 3. 07:54
 20/20 anonim ***** válasza:
10: Egy nő is erre gondol.
2015. jan. 3. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!