Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Itt zokogok, az ágyamon, hogy...

Itt zokogok, az ágyamon, hogy sehova sem hívtak meg Szilveszterre. Ennyire nem vagyok fontos senkinek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen ilyen magányosan még nem éreztem magam. Látom facebookon, hogy mások készülnek a bulira, a párjukkal vannak. Én meg itthon depressziózok.
2014. dec. 31. 16:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%
Itt okoskodnak a gyakorisok,ahelyett hogy meghivnának magukhoz,vagy ahova ők mennek,látom mennyi ész szorult beléjük..
2014. dec. 31. 17:31
 22/28 anonim ***** válasza:
@21: hol laksz, megyünk hozzád bulizni! Együtt sírunk majd. (bár engem akkor is vár Lexi Belle... majd félrevonulok egy fél órára)
2014. dec. 31. 17:32
 23/28 anonim válasza:

Nem vagy egyedül, most szilveszterkor én is itthon maradok. De megmondom őszintén kicsit beteg és fáradt is vagyok, így igazából nem is nagyon vágytam arra, hogy elmenjek valahova ma este.

Azonban feltűnt, hogy a kérdező ennyire maga alatt van és gondoltam más is állhat a hátterében, mint a nagy ünnepi felhajtás. Persze ilyenkor minden otthon maradottnak szúrja a szemét, akár akarjuk, akár nem, hogy más milyen jól elvan egy buliban, a párjával vagy baráti társaságban.

Hogyha mégsem sikerült valami jó kis programot kitalálnod, vagy az előttem szólók tanácsára bekéreckedned egy társaságba, akkor nyugodtan írhatsz, én szívesen meghallgatlak, ha gondolod. :)

2014. dec. 31. 17:35
 24/28 anonim ***** válasza:

Én is 20 éves fiú vagyok (bár asszem te 21), és ne haragudj ha nem fogom leírni mennyire sajnállak, viszont ha többször is elolvasod a hozzászólásom, rá fogsz jönni, hogy végül is ennek a nagy arcú válaszadónak van igaza, nem pedig azoknak, akik mindenféle mézes-mázas hozzászólással próbálják a probléma valódi okáról elterelni a figyelmed.

Tehát:

Ami miatt zokognod kellene, az az, hogy ennyire érdekel más élete, véleménye, és nem pedig saját magadnak akarsz megfelelni. Bulizni mennek, kieresztik a gőzt, van aki így ünnepel, én pedig úgy, hogy itthon maradok, zenét hallgatok, és nagy ívbe tojok rá, hogy néhányan s*ggrészegre isszák magukat. Kollégista vagyok (éépp vizsgaidőszak van), így akármikor tudok bulizni az emberekkel, akármire tudok koccintani, legyen az valami kivételes vagy nem kivételes alkalom.

Jelenleg kb -15 fok van, kimozdulni sincs kedvem, inkább itthon vagyok a melegben, és nem törődöm azzal, hogy mások hogyan isszák le magukat a sárga földig. Ha mennél valahova de nem hívnak el, menj egy szórakozóhelyre, és tedd te is azt mint a többiek: Igyál valamit, legyél 1 estére nagyfiú, és mutasd meg a többieknek, mekkora állat vagy, hogy te már 2 sörtől berúgtál.

Tehát összegezve: Ne irigyeld azokat, akik bulizni mennek és ne szomorkodj csak mert nem hívtak. Ha az zavar hogy kevés a barátod, neked kell szerezned, neked kell másod felé nyitnod, bár előbb-utóbb az élet úgy is úgy adja majd, hogy lesz aki kíváncsi lesz rád. Addig is ne görcsölj feleslegesen.

2014. dec. 31. 17:37
 25/28 A kérdező kommentje:

Semmi motivációm sincs a következő évre. Ilyen még nem volt, Szilveszterre mindig volt valami szervezve. De hiába, velem nem esnek meg poénos dolgok.

- Én nem vagyok normális.

- Én nem járhatok olyan helyekre, ahová a többi ember.

2014. dec. 31. 17:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Járj máshova.Ne a csodát várd,vonulj ki az utcára és dudálj.
2014. dec. 31. 18:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Hisztizel itt mint egy kislány. Legalább az év utolsó napján légy férfi :D
2014. dec. 31. 19:16
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, más is megjegyezte-e

már itt...:

Nem hiszem el... figyi, kedves kérdező, többen már előre tudják, hogy ha valaki ír egy nyavalygó kérdést, az te leszel, 26f... :S

Sokaknak még náladnál is nehezebb életet élnek... mégse nyavalyognak állandóan. Néha kell nyavalyogni, ha van rá ok; de nem megoldás állandóan! Inkább segíts másoknak időnként, én azt teszem... kivéve, ha épp viccelődöm. :) Bár az se mellékes, vidámságot okozhat.

Máskor meg lefoglalom magam, vagy épp csak simán beszélgetek neten másokkal. Te is megteheted mindezt.

2014. dec. 31. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!