Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyan emberek...

Vannak itt olyan emberek akinek nincsen senkijük? Ha igen ak írjanak privit

Figyelt kérdés
A családjukon kívül gondoltam

2014. dec. 23. 13:44
1 2 3
 11/22 peti_1985 ***** válasza:
#10-es voltam, egyedül vagyok, nekem sincsen barátnőm.
2014. dec. 24. 11:15
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem sincs senkim. És nem is volt. És esélyem sincsen rá, hogy valaha legyen, mivel nagyon ronda vagyok.
2014. dec. 24. 13:50
 13/22 A kérdező kommentje:
12-es írjál privit.
2014. dec. 24. 21:42
 14/22 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy itt keresnél barátokat inkább próbáld meg az életben, járj el szórakozni,ismerkedj emberekkel,keress barátnőt ...ha van munkahelyed és fiatal vagy akkor nincs semmi baj,az emberek maguktól nemfognak odamenni hozzád és azt mondani,hogy legyünk barátok,tenni kell érte . :)
2014. dec. 27. 23:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Mit rinyáltok, nekem családom sincs :D A szüleim szerint olyan vagyok mint egy vad hajléktalan cigány, de ezt is csak halkan a hátam mögött mondják..
2014. dec. 28. 18:22
 16/22 anonim ***** válasza:

Vannak. Nekem sincs senkim, de egész jól elvagyok így is.

ui.: Ugye nem egy szervkereskedő vagy?

2014. dec. 28. 19:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem :D
2014. dec. 29. 12:16
 18/22 anonim válasza:
Írhatsz privátot, ha szeretnél. Szívesen beszélgetek bárkivel. 19/F
2014. dec. 29. 12:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Üdv!

Kérdezőnek az énképét kell előbb helyretenni (fogadja el magát olyannak amilyen),majd önbizalom kialakítása,aztán elkezdeni a "való világban" ismerkedni,nem pedig itt próbálni önmagához hasonlóan,testével,kinézetével elégedetlen embert keresni.Mindezt arra alapozom,hogy egyetlen embernek reagált itt "nyilvánosan" mégpedig annak,aki szó szerint csúnyának vallotta magát.

Még valami...fölösleges ez is és a hozzám hasonló vélemények "tanácsok" írása az ilyenfajta beteg gondolkozással bíró emberek részére.--Sajnos

Üdv! :)

2015. jan. 7. 17:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem sincs senkim, nem is volt, szerintem esély sincs hogy lesz valaha. Ilyen szempontból letettem a normális élet reményéről.

Dehát ez van, ezt dobta a gép, ezt kell szeretni, és kihozni belőle a legjobbat.

2015. jan. 7. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!