Van valaki aki eléggé ambíciózusnak tartja magát és szívesen beszélgetne egy eléggé mélyponton lévő emberrel?
Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe vagyok esve és úgy érzem az élet semmi nem értem el semmit és nem értem azokat az embereket akik boldogan élik a mindennapjaikat és még a rossz dolgok sem tudják őket depresszióba taszítani, hanem egyszerűen képesek tovább lépni.2014. dec. 22. 09:58
11/11 ZoltánBp válasza:
Az előző kommentelő kicsit keményebben fogalmazott, de igaza van. Meg kellene próbálni változtatni, ami mint tudjuk nem fájdalommentes.
Viszont ha nehezen megy neked, nem is biztos, hogy feltétlenül a te hibád, mert nem tudhatjuk, hogy min mentél keresztül. Ezért is tanácsos inkább szakember segítségét kérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!