Valaki meghallgatna?
Figyelt kérdés
Rettentő egyedül vagyok, szocializálódás épphogy gyök 2.
Az interneten próbálnék szerencsét, de mindig kudarccal és csalódással végződik.
Nem tudom mit rontok el, de ez így borzalmas :/
A sok dolog meg csak halmozódik, és egyszerűen nem tudom kivel megosztani, egy "á, majd jobb lesz" szöveggel pedig nemigazán vagyok kisegítve.
L/22
2014. dec. 4. 19:28
1/10 anonim válasza:
Hallgatlak (okosságot nem biztos, hogy tudok válaszolni.)
2/10 anonim válasza:
Így voltam én is sokáig, azt se értettem, mi mozgatja az embereket arra a sok általam érthetetlen viselkedésre. Nem értettem a játékaikat, taktikázásaikat, sértődéseiket, de még sok örömüket se. Aztán elkezdtem pszichológiával foglalkozni hobbiból. Ennek már sok éve, és már értem az embereket. Pontosan ezért viszont tartom a megfelelő távolságokat kivel hogyan. Rájöttem, hogy az én életembe nagyon kevés ember kell, és hogy számomra így a legjobb. Sportolok, imádom a természetet, van barátnőm és családom, de rajtuk kívül nekem maximum haverjaim vannak, és így is fog maradni. Szerintem tanulj te is pszichológiát!
4/10 anonim válasza:
Gondolom a "rettentő egyedül vagyok" nálad is azt jelenti hogy 2 éve van párod,külföldön élsz...
6/10 anonim válasza:
én is szívesen leszek lelki szemetesláda, és ha tudok, valami okosat is mondok :)
7/10 anonim válasza:
nekem is nyugodtan írhatsz :) 21/N
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2014. dec. 4. 20:48
9/10 anonim válasza:
Ha van még kedved, írhatsz nekem is, aztán majd kiderül, mennyiben tudok segíteni. Az 'á, majd jobb lesz' mindent eldöntő érvet ígérem nem vetem be, legalábbis indoklás nélkül biztosan nem :) 22/F
10/10 kizcar válasza:
Több dologgal lehet probléma. Lehet külső, vagy nem megfelelően kommunikálsz (csendes vagy), esetleg a stílusoddal lehet gond. Vagy lehet szimplán olyan személyiség vagy, akihez igen kevés személyiség passzol. Nekem is rettentő nehéz az ismerkedés a személyiségzavaromból fakadóan. Hozzám is csak igen kevés személyiség passzol. Kb. a nők 1 százaléka vagy mégkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!