Magányos emberek, milyen volt számotokra a szalagavató középiskola utolsó évében, magányosan?
Nemsokára lesz a szalagavatóm, és magányos vagyok, teljesen kiközösítettek az iskolából. És nem tudom hogy fog nekem esni, hogy mindenki milyen jól elvan ott, meg a szalagavató után is mennek bulizni, én meg maximum az anyámat fogom érdekelni csak akit elhívok. Meg a többiekkel ellentétben, én nem is táncolok, mert nincs ember aki velem táncolni hajlandó lenne.
Ezért a magányos embereket kérdezem, nektek milyen érzés volt?
nálunk mindenki táncol. engem se kért fel egyik fiú se, míg sok lányt igen.
de általánosból sem maradt barátnőd? nincs valaki akivel jóban vagy picit? én a bulit nem hagynám ki utána.
nem vagyok társasági ember, de annyira sikerült szocializálódnom, hogy 4 év után van olyan akihez odamehetek.
még nem késő változtatni
Én fiú vagyok!
Én sem mentem el szalagavatómra, se az utána lévő bulira, hanem elkértem a pénzt, szalagavatóra és eltettem. Igaz nekem lett volna kivel táncolni, de nem tudok táncolni és nem is szerettem volna ezzel foglalkozni, meg az osztálytársaim is gyökerek voltak ( nem, nem voltam kiközösitve) . Nem nagy élmény elhiheted. 21 / f.
Ja, ha nagyon nagyon szeretnél táncolni, miért nem kérsz meg 1 ismerőst?Én a sajátoméra pl nem mentem el, de máséra elmentem ( partnerként ). Szerintem itt is akad jelentkező aki elmegy veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!