Magányos vagyok, ismerkednék, barátkoznék. Valaki ugyanebben a cipőben? N/40
1-es, ahogy nekem is...
Aki akar, íjon privátban, elvégre itt is lehet jókat beszélgetni. Minden közösségi oldalt nagyon unok már...
az utolsó akármennyire bunkó is, abban igaza van, h idősebben még nehezebb ismerkedni. kb. 30 felett a többség a családjával van és semmilyen ismerkedésre nem nyitott.
Meg eleve az ilyen kérdések nagy része csak rejtett társkereső hirdetést. azon csodálkozom, h nem írtad oda, h milyen korúval akarsz barátkozni, bár így még van arra esély, h valóban barátkozásról van szó.
Igen, vannak hozzád hasonlóak, a mai világban Magyarországon nehéz barátokat találni, mert az emberek nagy része alkalmatlan rá.
Én Baranya megyében lakom,35/N,barátkoznék.
Nem érdekel kapcsolat,férjnél vagyok.
Ha van olyan nő itt,aki szintén szívesen ismerkedne,és barátságot keres írjon.
Nem egyszerű a barátkeresés 30 felett,a legtöbb embernek már kialakult baráti köre van és nem keress barátokat.
Vagy nincsenek barátai mert nem barátkozik.
Sok ember lusta is aki állítólag barátot keress,és nem toleráns a másik emberrel :(Nekem sikerült pár ismerőst barátot szereznem mert nem adom fel,de ha nem lennék ilyen kitartó nem lennének Ők sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!