26 évesen egyedül vagyok. Hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és úgy alakult, hogy teljesen egyedül maradtam...2014. nov. 17. 20:22
2/8 anonim válasza:
Az általános válasz egyszerű: ki kell mozdulni. A hasznosabb válasz pedig még ennél is egyszerűbb. Ha tanács kell, írj rám.
3/8 anonim válasza:
Regisztrálj föl egy társkeresőre, ingyenes is megteszi, és válogathatsz.
4/8 anonim válasza:
Például itt is. Mondjuk úgy, hogy miután válaszoltál a privát üzenetekre, rámírsz!
5/8 anonim válasza:
Korodhoz képest kissé naívnak tűnik a kérdés. Voltak eddig kapcsolataid?
6/8 anonim válasza:
Itt is lehet ismerkedni, hiszen van privát levelezés is. De ha nagyon neten akarsz akkor ajánlhatok hagyományos vagy 3d chat-et is. A hagyományos az a sima szöveg alapú beszélgetés, a 3D-s azt pedig úgy képzeld el, mint egy számítógépes játékot csak ott te vagy a játékos ilyen pl: Second Life. Én néha még most is járok oda, bár ott inkább a 20 évesek vannak fenn.
De a legjobb, ha elmész valahová, pl kávézó, cukrászda, disco, mozi, kiállítás, stb.
31/L
7/8 anonim válasza:
Nem akarod itt leírni a történeted? Lehet, valakinek szimpi lennél és akár ki is alakulhat egy kapcsolat. Szerintem így sokkal egyszerűbb, mert nem egy zsákbamacska az egész, hogy azt se tudod, kire írsz rá.
8/8 anonim válasza:
Mit szeretnél? Barátkozni vagy kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!