Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyetem után, munka mellett...

Egyetem után, munka mellett vége lenne az "életnek"?

Figyelt kérdés
Most végeztem az egyetemen és egy új városba jöttem, mivel itt találtam munkát, valamint ide jött pár barátom is dolgozni. Azonban, azt hittem hogy a munka után majd összejárunk, csinálunk valamit, felfedezzük a várost, erre mindegyikük nem vágyik másra sem csak, hogy hazamenjen és pihenjen otthon bámulva a tv-t vagy laptopot, vagy a barátnőjét. Mikor kérdőre vontam őket, azt kaptam válaszul hogy ne számítsak már sokra egyetem után, mindenkinek megvan a maga élete és megy a maga feje után, a közösségi élet ami akkoriban volt kb. véget ért. Tényleg ez lenne a helyzet? Más hogy élte meg ezt az időszakot, ami az egyetem után jött?

2014. nov. 8. 11:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ügyvédjelölt vagyok, örülhetek, hogy egyáltalán kapok minimálbért...

Ügyvédként már jobb lesz.

2014. nov. 9. 17:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem általános iskola vagy gimnázium után van vége. 16-18 évesen még a gimiben (legalábbis nálunk) voltak egyéniségek, lehetett beszélgetni mindenkivel szinte. Fősuliban Bpn már csak unalmas bulizós emberek voltak, Magyarországon meg 30 felett a legtöbb ember unalmas droid, jobb, ha hozzászoksz. Persze jó magyar szokás szerint lehet mellébeszélni és kifogásokat gyártani, h sokat kell dolgozni blabla, és kétségtelen,h némi igazság is van benne, de ettől még nem kéne minden 25-30 feletti embernek egyéniség nélkülinek lenni.

Tehát igen, ez van, az átlag magyar unalmas, nincs hobbija, se érdeklődése, és nem is nyitott.

Annyit tudsz csinálni, h megkeresed azt a pár egyéniségeket, akik nem váltak unalmas robotemberré.

2014. nov. 10. 10:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Ügyvédként még több lesz a munkát, sőt még haza is viszed munkád
2014. nov. 10. 13:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. Azt hiszem, akkor inkább keresek más társaságot, vagy megyek a magam feje után, ha kimozdulni támad kedvem és nem hagyom hogy a többiek visszatartsanak.
2014. nov. 10. 15:40
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ügyvédként még több lesz a munkát, sőt még haza is viszed munkád"

Most is hazahozom a munkát, és nincs is ezzel semmi baj.

Azon, hogy "jobb lesz", a pénzt értettem.

2014. nov. 10. 19:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Én úgy értettem hogy még több melód lesz és nem lesz időd a társasági életre
2014. nov. 11. 11:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Az nekem nem probléma (annyira). Elfogadom.
2014. nov. 11. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!