42 évesen egyedülálló, szingli (nem elvált, sosem házas) nőként szeretnék ismerkedni hasonló érdeklődésű emberekkel? (Részletek lent. )
Társat vagy barátot keresek, -ami sikerül-, ugyanis eléggé magányos vagyok. Szeretem a kultúrát, filmeket , irodalmat, szeretek kirándulni, bár lusta is vagyok. Nagyon fontos a természet, a természetvédelem. Szeretem a vidéki életet, mindent ami azzal kapcsolatos. Alapvetően a magányt is szeretem, de néha azt is jó megosztani:) Tehát aki társaságkedvelő, harsány ember ,az nem illik hozzám. Intelligens, művelt, természetkedvelő emberekkel szívesen ismerkednék, elsősorban azonos korosztályból (35-45 körüliek.)Nincs gyerekem , így gyerekesekkel nem hiszem, hogy működne a dolog, de az sem kizárt azért. Ha valaki szintén magányos és ismerkedne, akkor keressen. Nem nagyon hiszek a netes társkeresésben, tehát ez inkább barátkeresés, de természetesen férfiak is írhatnának. Remélem azért valaki akad.
Kérek mindenkit, hogy akik csak tanácsot adnának, de nem a barátságomra nyitottak, ők fogják vissza magukat és inkább ne írjanak, köszönöm.
Cső kérdező!
5-ös "pizzás" vagyok. Hun laksz? Azé kérdöm me pestre szoktam néha főmönni, oszt ott möghívnálak égy pizzára!
Máris pizza?
Semmi előétel?
(Pl. egy rövid bemutatkozás?)
Jó régi kérdést emeltél ki.
Fiatal versenyző vagyok de ha van kedved dumálhatunk. 25F
43/f. Néha magának való, néha nyitott a társaságra. Érdeklődési kör: kb a kakaóscsigák nemi életétől a félvezetőfizikáig minden. (Na jó, majdnem)
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!