Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan szólítsam meg?

Hogyan szólítsam meg?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régóta tetszik de ő észre sem vesz. Mit tudok tenni a figyelméért.
2014. okt. 30. 07:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sok mindent tehetsz, hogy felhívd bárkinek a figyelmét, de nem biztos, hogy azt az eredményt kapod, amit vártál. Lehet még rosszabb a helyzet, hogy teljesen elutasító, de lehet, hogy te is megtetszel neki. Ez a körülményektől függ. Egyáltalán: ismeritek egymást?
2014. okt. 30. 07:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Iden nagyon régóta
2014. okt. 30. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyes voltam: ha ismeritek egymást, és nem tudod felhívni magadra a figyelmét, akkor ne erőltesd. Lehet, hogy nem vagy az esete. Nem tudom, hány éves vagy, de valószínűleg akad majd egy olyan fiú, aki észrevesz, és neked is tetszeni fog. Sok sikert!
2014. okt. 30. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha szoktatok beszélgetni akkor hívd el sétálni valahova vagy mond meg neki hogy kísérjen haza suliból vagy bárhonnan.

Ha nem nagyon van miről beszélgetni akkor kérdezgesd őt a saját hülyeségeiről hogy mit csinál szabadidejében, mi a hobbija stb. és persze akármit mond az téged nagyon fog érdekelni és akkor majd szépen bevon téged és akkor tud mélyülni a dolog.

Ha ismeritek egymást de nem szoktatok beszélgetni akkor kicsit bonyolultabb a dolog.

Ha ez a helyzet áll fenn akkor menj oda hozzá és kérdezd meg tőle hogyha ő a helyedben lenne akkor mégis mivel keltené fel egy fiú érdeklődését ha az tetszene neki.

És persze mi a véleménye a barátságból kialakuló szerelemről:-)

Remélhetőleg ettől kapcsolni fog és egymásra mosolyogtok vagy ilyesmi.

Egyébként ha bárhol elakadsz a beszélgetésben csak meg kell fordítani a dolgot. Ha én fel akarok szedni egy csajt mondjuk egy plázában, és oda megyek hozzá beszélgetni és a lány azt mondja hogy ő így nem szokott ismerkedni akkor megkérdezem tőle hogy ő mégis mit tenne a helyemben ha nem akarna elmenni egy ilyen csinos lány mellett mint ő.

És akkor persze hebegnek-habognak de azért tetszik nekik a műsor és úgyis megadják legalább a facéjukat.

Ha izgulsz akkor mond azt neki hogy te itt minden bátorságodat össze szedve próbálsz valamit kihozni a helyzetből úgyhogy igazán jobban is értékelhetné az erőfeszítéseidet:-)

Nekem ilyenkor az izgulásra is rá kell játszani egy kicsit :-D

2014. nov. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!