Most kerültem életem első nagy mélypontjára. Van itt valaki akivel lehetne beszélgetni?
Figyelt kérdés
Perverzek kìméljenek!
22L
2014. szept. 28. 23:40
11/14 anonim válasza:
Én 23 és lány vagyok, írj nyugodtan! :)
12/14 anonim válasza:
Na mond csak kicsim akarsz róla beszélni? :) Csernus vagyok meggyógyítalak.
13/14 anonim válasza:
Én már lassan két éve vagyok mélyponton. Egy barátom elvesztésével kezdődött és azóta se jöttem rendbe. Pedig előtte mondhatni szép életem volt, de akkor olyan volt, mintha összetört volna bennem valami és azóta se tudtam igazán összeszedni magamat.
21/L
14/14 anonim válasza:
Én 8 éve vagyok mélyponton. Sosem volt igazán rendben az életem, de akkor egy haláleset, egy reménytelen szerelem, egyetemi sikertelenségek és családi viszályok hatására végleg kisiklottam. Most meg már önállósodnom kellene, de így az se megy, és ez újra elkeserít, úgyhogy nem tudtam kitörni sajnos. :( Veled mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!