Normális, hogy ennyire nem igénylem a társaságot?
Figyelt kérdés
21/l vagyok, introvertált és ezzel tisztában is vagyok mégis meglep ,hogy annak ellenére,hogy napok óta szinte senkihez sem szóltam nem hiányzik a társaság...máskor megtörtént hogy kis ideig elzárkóztam a külvilágtól de akkor olyan rossz érzésem volt emiatt.Most meg annyira nem igénylem senki társaságát,hogy ez már megrémit.Miért van ez?2014. szept. 4. 20:46
1/8 anonim válasza:
Nem tudom,de én is sokszor hasonlóan vagyok.
2/8 anonim válasza:
Velem is ez van :) Te is ilyen magadnak való tipus vagy :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem azért mert nem tudsz azonosulni az emberekkel és világgal. Megértem mert mert én sem. De én kimozdulok itthonról próbálok beszélni emberekkel igaz hogy a legtöbbre kár az időt pazarolni. :D
Néha azért nem árt kimozdulni. :P
4/8 anonim válasza:
Én az ellentéte vagyok ennek, viszont a legtöbb ember nem jó társaság, csak kevéssel lehet igazán jól elbeszélgetni. Én ezért vagyok egyedül.
5/8 anonim válasza:
én 22L és hasonló helyzetben, pedig van barátom és barátaim is vannak. nincs ezzel gond, a lényeg h jól érezd magad, de lehet csak ilyen időszakod van, vagy nem találtad meg még a neked ideális társaságot, pasit, akivel önmagad lehetsz, és igényled a közelségüket.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is vannak barátaim habár az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam őket is.Néha úgy érzem mintha kötelességem lenne a velük való kapcsolattartás és nehezemre is esik.Pedig mind jó emberek és szeretem őket,jól érzem magam velük de nélkülük is megvagyok.Remélem nem válok valami magányos remetévé vagy macskás nénivé :D
2014. szept. 4. 21:45
8/8 anonim válasza:
sztem ez a sok csalódás miatt van.Nálam azért van mert akár merre mentem , fordultam bizalommal mindig arcra estem és inkább vagyok egyedül mintsem olyan emberekkel töltsem az időt aki kihasznál, megvezet, játszik stb.....Szerintem ha átgondolod mennyi ilyen eseted volt akkor rájössz hogy azért van mert belefáradtál hogy bántanak.De ez csak az én szemléletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!