Szerintetek az én hibám, hogy senki nem szeret?
https://www.youtube.com/watch?v=U4E60Ffa9yQ
Addig is ajánlom ezt a zenét, nem tudom, tetszik-e, engem teljesen lenyugtat, megfontolttá tesz. Sokszor meghallgatva motiváltnak is érzem magam.
Én egy kis ideje vagyok ilyen, de hát majd elmúlik, fiatalság bolondság, kamaszkor satöbbi, tudom magamról hogy amúgy nem ilyen vagyok, csak vannak emberek akik frusztrálnak :D Azokat meg lenézem. Kész. Nehogymá ők nézzenek le engem...
Szóóval ja. Keress elfoglaltságokat, amiket egyedül csinálsz, az kissé fel fog dobni, úgy hiszem. Fontosnak érzed magad tőlük, ragyogsz, és az emberek is vonzódni fognak hozzád. Én is kissé taszitom tudat alatt az embereket, hiszen olyan vagyok, aki egyedül is nagyon jól elvan (kutyázás, könyvirás, önálló nyelvtanulás, sorozatok, naagyon sok olvasás, rajzolás), de pörgök társaságban is. Nem kell mindenből sok, legyen meg az egyensúly :)
Erre az a megoldás, hogy megpróbáltok ismerkedni , legyen az férfi vagy nő... Például ezen az oldalon is lehet, akár egymás közt is. Itt is lehet értelmes embereket találni, pl. én kb. 3 hónapja beszélgetek egy lánnyal, pedig semmi se lehet köztünk de mégis... :)
Esetleg ha akartok írjatok nekem... 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!