Taszítom a normális fiúkat, vonzom a trófeagyűjtőket?
Első- Lehetséges. Az igaz hogy társaságban nem én vagyok a legnyíltabb. De majd próbálkozok.:)
2.- Én úgy értettem, hogy nem olyanok, akik mindenfélefajta lánynál bepróbálkoznak. Hanem akinek tényleg megtetszem.
Szia!
Figyu már... 15(!!!) éves vagy!
A korodbeli (plussz 1-2-3 évvel idősebb) normális srácok többnyire félénkek.
Ha tetszel is nekik, nem hiszem, hogy nyíltan közölnék ezt Veled.
Azt Neked kell eldönteni, hogy gyűjtessz-e tapasztalatot "trófeagyűjtőkkel" vagy vársz türelmesen, hogy találj normális fiút.
Bár félő, hogy egy "trófeagyűjtő" után negatív tapasztalat marad csak...
Amúgy van még időd bőven!
29/F
15-30ig ez így fog működni. utána emg már bárkit alig fogsz érdekelni.
általában azok a férfiak szólítanak majd meg, akik semmi komolyat nem akarnak, viszont akik igen ,azok férfiatlanok hozzá, vagy észre sem veszed őket. általában tipikusan a több évig melletted kullogó fiújóbarátok lesznek.
mellesleg valószínűleg a külsőd okozza, és nem is kell hogy kihívónak hidd ahhoz, hogy az is legyél mások számára.
a buta lányok kihívóak akarnak lenni ,az okosak csúnyák, hogy csak azok közelítsék őket, akiknek eszük is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!