Nekem sose lesz barátom? 16\L
Figyelt kérdés
Kissé kezdek kétségbe esni, hogy 16 éves létemre nincs barátom, de még olyan fiú se, aki érdeklődne irántam. Nem vagyok csúnya, ha valakinek ez a kérdés megfordul a fejében.2014. júl. 28. 22:27
11/15 anonim válasza:
Ne aggódj eljön az igazi.
És ha találkozol egy sráccal akiben az igazi látod, szólj nekem.
Utána nézek hogy van e valami amitől nem neked való.
12/15 anonim válasza:
még van kb 70 éved hogy találj valakit hidd el menni fog :)
13/15 anonim válasza:
Irhatsz uzit, szivesen megismernelek:D 17/F (nem vagyok csunya)
14/15 anonim válasza:
néha felmerül a baráti körömben a téma, miszerint mégis milyen emberek írhatnak ki egyszerűen semmitmondó önsajnálatban dúskáló kérdéseket és rájöttünk arra a válaszra, hogy beteg emberek! Gratulálok kérdező , beteg vagy! Ez egy tág fogalom, gondolj szépen bele azt amit akarsz. Megoldani egyik ember sem fogja aki neked ide pötyög, de még csak nem is hallgatnék senkire sem, akárki akármit mond! Tessék szépen kimozdulni és tenni érte!! Ha szar élmény ér, az is élmény, amiből tanulhatsz!
15/15 anonim válasza:
lehet ,hogy egy lány érdeklődik irántad,nem muszály ,hogy fiú legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!