Mennyi értelme van nyáriszünetben csak így magányosan biciklizgetnem a környékemen? Van értelme annak amit csinálok?
18/F vagyok
Mivel barátaim nem nagyon vannak a közelemben, mindegyik távolabb él, velük nem nagyon tudok kimenni, így magamra vagyok utalva egész szünetben.
Elég sokat unatkozok, de van, hogy kimegyek biciklizni. Nem valami nagy településen élek, valamikor csak körbetekerem a településemet egyedül, ezt már rengetegszer megtettem, elég unalmas.
Valamikor meg kimegyek a településről el szomszéd településekre, vagy ha van valami tó akkor oda, és viszek fényképezőgépet, ha látok valami fényképeznivalót azt lefényképezem.
De van bármi értelme csak így egyedül biciklizgetni a környéken, olyan helyeken, amiket már többnyire sokszor láttam?
Több értelme van, mint otthon unatkozni.
Egyébként pedig vihetsz magaddal kaját, utazhatsz bringával vonaton messzebbre, ismerkedhetsz, hiszen sok bringás, vagy gyalogos van.
Talán ma, vagy holnap társat is találsz a programjaidhoz egy-egy ilyen bringázás alkalmával.
Lényeg, hogy legyél nyitott az új ismerkedésre és nyugodtan kezdeményezz beszélgetéseket idegenekkel, ha szimpatikus.
Nyugodtan mehetsz messzebbre is, akkor nem lesz unalmas.
Sokkal értelmesebb, mint a szobában lustálkodni.
Mindenkinek igaza van ,aki azt irta ,hogy van ertelme....ifjukoromban igy ismerkedtem meg egy lannyal,oriasi szerelem lett belole,ami vegul elmult,de a mai napig tartjuk a kapcsolatot!Pedig ennek iden mar 24 eve!
Sokkal tobb eselyed van,ha nem otthon punnyadsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!