Miért vagyok folyton egyedül? Miért nem volt soha legjobb barátom?
Még soha sem éreztem azt hogy lenne egy igazi barátom.Bármikor úgytűnt,hogy lenne egy normális ember akit barátnak nevezhetek egyből ... . Mármint oviba nem sokat jártam így nem voltam a gyerekekkel kibékülve,folyton elbújtam vagy a sarokban gubbasztottam.aztán az általános iskolában is az első 3 év így ment le. nemsokkal utánna kb ötödikig próbáltam a többiekkel barátkozni de semmi.Ott volt az a "klikk" akik mindíg hülyeségeket csináltak és bekerültem ebbe a csoportba ,viszont itt annyit szivattak hogy örültem hogy középiskolába kerültem hátha megszűnnek ezek a bajok de itt is elkezdődött ez a probléma.Eddig volt egy haverom akivel elvoltam de nagyon ragaszkodom ezekhez az emberekhez és elege lett és most tudatosult bennem az hogy nincs egy ember se akit igazi barátnak tekinthetek.
bocs a helyesírási hibákért
16/f
Éppen ez a baj hogy soha nem barátkoztál senkivel az oviban , és enszerintem ugyanazok az osztalytarsaid akik akikkel az oviba jartal , szerintem azert nem kozelednek feled mert amikor akartak veled baratkozni akkor te elhuzodtal toluk es ha most kozepiskolaba jarsz akkor ugyanez a helyzet. probalj meg baratkozni nemcsak az osztalytarsakkal lehet hanem mas evfolyamba jarokkal is...
Bocsanat a helyesirasom miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!