Szoktatok egyedül elmenni valahova, programot csinálni?
Igazából itt nem olyanra gondolok, hogy pl: elmentek reggelente futni egyedül hanem olyanra hogy pl elmentek-e egyedül moziba vagy értitek ilyen speciálisabb programokra.
Én múzeumba szeretnék menni, de félek hogy nagyon furcsa lesz egyedül, vagy esetleg megnéznek hogy miért mászkálok egyedül :S De nincs senki akivel elmehetnék :S
Ti csináltok olyan programokat amikre nem megy el veletek senki? Vagy minden programhoz van társaságotok?
Előadáson, könyvbemutatókon voltam régebben egyedül.
Moziba, színházba, koncertre, stb. nem mennék.
De a múzeum szerintem pont olyan, ahova simán lehet menni egyedül, anélkül, hogy furán néznének rád.
Én nem igazán csinálok progit egyedül.
Ha nagyon sétálhatnékom(ha az proginak számít:D) van akkor is viszem az egyik kutyát,mert úgy nem érzem egyedül magam :D
Legjobb barátnőmmel szoktam eljárkálni erre -arra,de hát azért ő sem ér rá mindig.Moziba elmennék van egy új film.Viszont egyedül nem akarok menni,de bnőmet nem érdekelné.Szóval sztem kiírom face-re hátha vkit érdekel a film és akkor egy pár emberrel elmenni:D
Színházba,múzeumokba nem szeretek járni szóval oda eleve nem mennék.
Esetleg beülni egy kávézóba és meginni egy kávét,megenni egy sütit.Vinni egy könyvet és olvasgatni azt kipróbálnám mondjuk.
Nézd úgy, ha már elmész sétálni egy kört a városban, már több élménnyel gazdagodsz mint otthon ülve a szobában. Voltam egyedül repülőmúzeumban, repülőnapon, autós kiállításon, mert egyik ismerősömet sem érdeklik ezek a dolgok.
Megnézni sem fognak mások is mennek egyedül.
Kicsit 'magamnak való' figura vagyok, hogyha tehetem inkább egyedül megyek mindenhova. Bevásárlás, ügyintézés, strand..
Jobban tudok koncentrálni, nem kell másokhoz alkalmazkodni.
23f
Moziba egyedül járok, mert senki más nem szereti a művészfilmeket.
Kiállításra egyedül járok, mert havi egyre tuti megyek és általában hétvégén (más a párjával van, vagy vidékre utazik a szüleihez), és nem szeretem, ha nem egy tempóban haladunk, és be kell várni a másikat a múzeumban.
Egyedül járok vásárolgatni is (ruhákat, Rossmanba, IKEA-ba).
Sehol sem "néznek meg", hogy miért vagyok egyedül. Bár én nem is szégyenkezve megyek bocsánatkérő arccal, amiért egyedül vagyok.:D
Azt szokták mondani, hogy aki nem szeret egyedül lenni, az fél önmagától, fél a gondolataitól, vagy nincsenek is gondolatai...ha nem tudod magad elszórakoztatni, az elég nagy baj!
Ikea, mozi, kiállítás, sport, ezeket simán bevállalom egyedül. Egyedül még nem nyaraltam, de erre is sor fog kerülni, amint lesz pénzem nyaralni:D
27L Bp
Én utazgatni, kirándulni szoktam egyedül.
Egyfelől olyan helyekre szeretek menni ami nem kifejezetten érdekel mást. Másfelől sokkal egyszerűbb egyedül nekiugrani egy hirtelen ötlettől vezérelve, mint hosszasan egyeztetni közös programot valakivel. Harmadrészt, jobban beleélem magam az utazásba egyedül, mintha valaki szóval tartana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!