Mit csinálhat egy 14-15 éves lány egyedül egész nyáron?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyedül leszek egész nyáron, mint az utóbbi 7 évben folyamatosan,és nem tudom mit csinálhatnék. Barátaim nem igen vannak, igazából egy két emberrel vagyok félig meddig beszélőviszonyban, de semmi több. Velük is csak iskolában. Rengeteget olvasok, de beleőrülök lassan. Nagyon szeretnék barátokat szerezni, de nem tudom hol tehetném, kicsi a város és mindenki az alsóban megismert barátaival alkot egy közösséget. Engem alsóban sajnos nem engedtek barátkozni, rendszeresen tiltottak, és most is több napnyi fáradtság mire egy órára elengednek. Nem szeretnék életem végéig magányos lenni. (most az osztályból is kinéznek a stílusom miatt)2014. jún. 11. 20:06
11/14 anonim válasza:
Menj sétálni, sportolni a szabadba :) 5000 fős település környékén csak van valami zöld folt. Dumáld meg a szüleidet, hogy eljárhass valami egyesületbe sportolni, ott találnál sok fiatalt, barátkozhatnál.
12/14 anonim válasza:
Gondolom a szüleid dolgoznak napközben, akkor pedig oda mész ahova akarsz. Nem tudnak bezárni egész napra. Szomszédban nincs 1 hasonló korú lány akivel barátkozhatnál?
13/14 anonim válasza:
Szerintem baromi szánalmas vagy, már nem azért:D "m. Szeretem a rockot, nem járok feszülős színes cuccokban, nincs kint mindenem, és nem tudok Justin Bieberről meg a Violettáról társalogni mert képtelen vagyok rá."
Kb. azthiszed hogy mindenkinél különb vagy ezért. Elég kevesen olyanok mint ahogy te leírtad, és én is szeretem a rockot, nekem sincs kint mindenem, és ezért nem hiszem, hogy én vagyok az egy kivétel és mindenki tucat.
Nem csodálom, hogy ilyen felfogással nincsenek barátaid.:)
14/14 anonim válasza:
Tudom, hogy kissé már lejárt a kérdés szavatossága, de ha barátokra vágysz, csak írj, beszélgetünk, aztán meglátjuk :)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!