Németországba költöztem a barátomhoz, de úgy érzem megőrülök itt. Mit tehetnék?
"# 9/10 Időpont tegnap 19:29"
Ott a pont!
Szia!
Ahogy olvastam soraidat magamra ismertem!
Dettó ugyan így voltam Én is! Kijöttem semmi nylevtudás nélkül a pörgös életemból a semmittevésbe! Igen vannak olyan Nők akik ezt nem bírják,mert ahogy írtad is hasztalannak érezzük magunkat!Én ezalatt az idő alatt amig kint voltam meg is hiztam vagy 12 kilót,mert ugye egész nap csak a netezés ment!
Aztán elkezdtem eljárni futni és ezzek együtt elkezdtek terveim lenni. Érdeklődtem sok helyen,kerestem egy sulit és tanulom a nyelvet így most az A2-es vizsgámra készülök!És leadtam 13 kilót! :) Jól érzem magam! :)
Az a lényeg hogy el kell döntened hogy mit szeretnél....ha kint akarsz lenni akkor tanuld a nyelvet, javaslom suliba menj ott bejársz egy közösségbe az sokat segít!
De ha Te tudod hogy nem akarsz kint maradni,mert nem érdekel az egész akkor ne szenvedtesd magad.
Fedezd fel a környéket,itt a jó idő,sétálj egyet,keress akár a neten barátokat!
Én is nagyon szívesen levelezek Veled segítek Neked ha szeretnéd! Mondjuk Mi 2 órás utra vagyunk egymástól!
Fel a fejjel és legyenek terveid,mert anélkül nehéz!
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!