Magányos fapofa fa@ vagyok! Hogy tudok nőt fogni?
Ahhoz, hogy valaki barátnőt szerezzen, annak egysuerűen sugároznia kell, nagypofájúnak kell lenni és vidámnak!
Eddig stim?
Namármost, gondolom nem csak én vagyok ebben a helyzetben, hogy bezárkózott, depis, félénk fa@ vagyok. Akkor így hogy tudok csajozni?
Játszam meg magam? Így?:Juhééééé!!! De boldog vagyok!Macsó vagyok! Igaz 160cm vagyok, kaptam már 30 visszautasítást, de boldog vagyok!! Így viselkedjem? Ez úgyis csak színészkedés lenne és erre buknának a nők?
azért, mert mástol várod a boldogságot..
találd meg önmagadban a boldogságot, egyedül,mert ugy fogsz sugározni.és ugy leszel önmagad és akkor észrevesznek.
addig nem. ennyi a trükk.
akkor én nem vagyok normális mert nem bukom az ilyenekre...
a bomba pasik látványnak jók, de beképzeltek,igy számomra semmi hasznuk, nem mellesleg egy nagydarab kigyurt pasit át sem lehet ölelni alvásnál....
nekem nem lényeg a vagány kocsi és a gazdagság... vannak ennél értékesebb dolgok és sosem volt olyan pasim aki az álmom külsöleg.
a 160 centi is miért akkora probléma??? mennyi pici csaj van? csomot szoktam látni pici pasi még kisebb csajjal. mindenkinek megvan a párja csak nem kell saját magadat beskatulyázni.Minden méret nézöpont kérdése. Még a farkadé is. Meg kell találni a hozzá illö társat. ennyi az egész.
A felfogásotokkal van baj nem a csajokkal. Ha elkönyvelitek h minden csaj az ilyenekre olyanokra bukik és ti kevesek vagytok akkor biztos ugy van.
nem hinném h láttok kigyurt pasikat ocsmány nökkel.
kirakatbaba a kirakatpasival. ugyan már.... és ott hol a szerelem? na meg aztán ti se nagyon néztek csunyácskább csajokra ha azt gondoljátok h minden csaj csak a kigyurtra bukik.
sztem egyébként sokkal vagányabb egy szálkás pasi akin nem látszik h lenne ereje, aztán okoz meglepetést a kigyurt majmoknak.
a kigyuráshoz napi edzés kell,ami mit is jelent? h többet van a konditeremben mint velem. Még egy minuszpont... ilyen felfogással is lehetne létezni, talán észrevennétek hogy ÉLTEK.
Egyszerűek vagytok, mint a 2-es lottó.
Keressétek csak a puncimágnest, okoljátok a mocskos női társadalmat, legalább nem szaporodtok.
Sok sikert a pénzzel, a BMW kulccsal, meg a koxos karral.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!