Meghallgatná a problémámat egy kedves anyuka (akinek mondjuk van már egy tizenéves lánya és tudja hogy kell egy kamasszal bánni)?
Nem szívesen beszélném meg ezt édesanyámmal, jobbnak érezném kiönteni a lelkemet egy idegen anyukának, aki tudna mondani, mnt anya két jó szót, esetleg tanácsot.
19/l
Persze, megóvni a rossz dolgoktól, ezzel minden rendben van addig, míg már odáig fajul a dolog hogy 19 éves létemre bele akar szólni a magánéletembe és igen, én ki merem mondani azt hogy lehet azért mert zavarja a boldogságom.
Ezt onnan veszem, mert az egész családom, vele beleértve nagy magyar párti. Még a család többi részének a véleményére nem sokat adok, de a szülők véleményére azért igen, mert mégis, nincsen testvérem, egy unokatestvérem van, de azzal se vagyunk olyan jóban, szóval ha anyám apám se lene, totál egyedül maradnék az életben. Megaztán a családhoz való ragaszkodásban nőttem fel.
Furcsa dolognak tartom egy anyától azt, hogy a gyermeke boldogsága piszkálja a szemét, és szó szerint tiltaná el attól. Onnan jöttem rá erre, hogy csak egy tipikus nemzetiségű típusú ember szúrja a szemét, akivel látta hogy totál boldogan éreztem magam, még jobban még valaha, de bezzeg ha egy angol vagy német vagy egyéb nemzetiségű lenne, az nem lenne probléma... Mi a különbség? Nem lehet ugyanolyan rossz ember egy angol pl?
Értem. Nagyon szép dolog, hogy tiszteled a szüleidet.
Milyen nemzetiségű fiúról van szó?
Igen, én is úgy gondolom hogy a fiú kell, de őszintén, a mai férfiak nagyon lusták és teljesen el vannak kényelmesedve (az én tapasztalataim szerint). Ezt mondom úgy is, hogy látom felnőtt, házas férfiakon mennyir nem kedveskednek a feleségeiknek, mennyire mindegy nekik minden. Ez engem teljesen elboraszt. És akkor gondolok arra hogy rám is ez vár 10-15 év múlva?!
Kiábrándító...
Persze, kivételek mindigis vannak és voltak, de...
Mindenestre a jövő titka.
A fiúval barátok maradtunk-ő akarta így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!