Káré Zoltán kérdése:
Van vkinek kedve beszélgetni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
24/F szegedi vagyok és amiota meghalt a barátnöm azota nem tudok ugyanugy ismerkedni,társalogni emberekkel mint azelött :(( visszafogott csendes srác vagyok..2014. márc. 22. 21:56
1/3 anonim válasza:
nézd, én nem akarok hazudni neked, tudom, nagyon nehéz lehet de... tovább kell lépni :/ Nehéz lesz, de nem érsz el vele semmit, ha csak rágódsz és ezért zárkózott leszel, csak magadnak ártasz. Nem kell azonnal, de lassacskán szerintem próbálj meg visszaállni a régi kerékvágásba. Én biztos ezt tenném, de ne adja isten hogy ilyen helyzetbe kerüljek :/
2/3 anonim válasza:
Megértem a gyászod, de túl kell ezen lépni, ha mégoly nehéz is... ez nem azt jelenti, hogy el kell feledd (sőt), de nem lehet ennek az árnyékában leélni egy életet... (Értsd úgy, ahogy gondolom)
3/3 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van.. köszönöm a válaszotokat.. de az a baj hogy mondani kōnnyebb mint megtenni.. :( probáltam már sok féle "modszerrel" elfelejteni az emlékét,vagy hogy könnyebb legyen tovább lépni de sajna nem ment.. azota teljesen zárkozott,visszafogott lettem....
2014. ápr. 2. 03:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!