Más is gondolt már így a párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
27F vagyok.
Nem volt sose barátnőm, mert úgysem kellek senkinek, ezért kár belekezdeni, mert úgyis rossz a vége. Meg ott vannak a lány szülei is, nekik biztos valamiért nem tetszenék, ezért csak konfliktus lenne a jelenlétemből.
Ezért hagytam idáig mindent a fenébe, kevesebb a gondom bajom, dolgozok utána meg pihenek.
2014. márc. 12. 18:58
11/15 anonim válasza:
10.# Kérdező! miért nem ülsz rá kamionra?
3-350 ezer ft összejöhet havonta.
12/15 anonim válasza:
Az a szülők problémája, nem a tiéd, vagy a lányé. A te korodban már rég nem a szülők döntik el, kivel van együtt a lányuk.
13/15 A kérdező kommentje:
2 évig csináltam, de most itthoni dolgok miatt nem lehetek annyit távol, mint régebben.
2014. márc. 13. 18:12
14/15 anonim válasza:
"jó így, meg ami nincs az nem fáj, csak gyávaság"
nyugtasd a saját lelkedet ezzel a sablon szöveggel, ami a csapból is folyik.
15/15 anonim válasza:
13#. Mik azok az itthoni dolgok?
De, hisz pont az ellenkezőjét írtad! Nem kezdesz párkapcsolatot, mert rossz vége lesz! Akkor mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!