Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van kedve vkinek beszélgetni?...

Káré Zoltán kérdése:

Van kedve vkinek beszélgetni? 24/F

Figyelt kérdés
olyan magányosnak érzem magam miota meghalt a barátnöm.. :( attol félek hogy többé nem leszek olyan boldog mint régebben..

2014. febr. 27. 00:48
 1/2 anonim válasza:
Szia. Rèszvètem. Bàr nem voltam hasonlò helyzetben a tièdhez, azt hiszem termèszetes, hogy ìgy èrzel. Ugyan jò baràtom ment el, azt gondoltam sosem jön mèg egy ilyen ember, aki nem csak meghallgat, megèrt ès vigasztal, hanem van vèlemènye is. Hosszù èvekbe telt mìg el tudtam õt engedni ès ùj baràtokat beengedni az èletembe. Sokszor arra gondoltam, ha visszajöhetne 1 percre akkor biztos azt kèrnè legyel boldog, èljek meg minden pillanatot ezekkel az ùj emberekkel ès szeressem õket. Több, mint 10 ève, hogy meghalt, de jòmagam csk az elmùlt pàr évben èrzem igazàn boldognak ès hàlàsnak magam az ùj emberekèrt. Eleinte fèltem, mi lesz ha elveszìtem õket, de ez olyan önzõ felfogàs. Ràjöttem, ha fèlek elrontom azt, ami van azzal, ami nincs. Nem ìrtad mikor hunyt el a kedvesed. Azt mondom, hogy hagyj annyi idõt magadnak amennyire szüksèged van. De legyen mindig nyitva a szìved, ne zàrd be, ha jön valaki. Sok erõt ès kitartàst kìvànok!
2014. febr. 27. 04:22
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi.. 7 éve történt de.. azaz igazság hogy már nagyon hiányzik egy olyan lány akit szerethetnék.. hiányzik a boldogság.. :(
2014. febr. 27. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!