Ha pár év múlva lehetséges lenne vissza vonulni egy teljesen virtuális világba akkor megtennétek?
Ha az a virtuális világ elvezet az Örök Igazságba, akkor igen!
Ilyen virtuális világ létezik, van. Persze különbséget kell tenni a feltételekhez kötött és a nem feltételekhez kötött virtuális világok között.
Ha az elektronikus média által nyújtott virtuális világra gondolsz, akkor arra nemet mondanék. De ha a tudati szféra által elérhető virtuális létezésre gondolsz (mely részben szintén feltételekhez kötött, mivel kondícionáltságod alapjától függ, de később, mivel elszakad tőle, feltétel nélülivé válik), akkor abba fejest ugranék (ugrok). Mert ezutóbbi elvezet a végső felismerésre. Ott sem időznék sokat, hanem visszaugornék valahova, hogy újra végig járjam az odavezető utat. Lehet, hogy a változatosság kedvéért egy másik bolygót választanék, hogy ezt újra megtehessem, de lehet, hogy ide inkarnálódnék vissza, hogy segíthessek jobbá tenni ezt a világot, ahol most mi vagyunk.
Én már elkezdtem a magam módján.
Amit csak tudok, azt virtuálisan intézek. Csökkentem az embri kapcsolataimat, hogy minél jobban elméjedhessek Istenben. Sőt, a net tele van online Istentisztelettel.
Erre a viselkedésre azért van szükség, mert így távoltartom magmtól a negatív hatású embereket, akik akadályoznak a szellemi-lelki fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!