Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon félek, mit tegyek?

Nagyon félek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Teljesen egyedül vagyok, nincs senkim.Nincs élő rokonom,meghaltak a szüleim.Hajlamos vagyok az öngyilkosságra,csak a kutyáim tartanak vissza,hogy mi lesz velük nélkülem.Sokszor alig tudom magam vissza fogni hogy ne fejezzem be. Mostanában ez az érzés elég sűrűn elő jön,amit még el tudok hessegetni,orvoshoz ezzel a problémával nem megyek,de akkor hogy tudom le küzdeni?
2014. febr. 17. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülyeséget csinálnál ... -.- ! Hány éves vagy ? Férfi/Nő ? Próbálj párt találni magadnak ,akivel közös életetek,célotok ,családotok lehet . :-)
2014. febr. 17. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:

És mit érnél el vele ?

Csináld azt,amit szeretsz-biztos van olyan-,a többivel meg nem kell törődni.

2014. febr. 17. 15:13
 3/8 anonim válasza:
46%
#1: Aztán, ha megtudja, hogy nincs élő rokona, majd kinyírja ő az örökségért, így öngyilkos sem kell legyen, ugye?
2014. febr. 17. 15:15
 4/8 anonim válasza:
Hobbi, ismerkedés, közösségbejárás... Van, mit tenni, csak meg kell látni.
2014. febr. 17. 15:28
 5/8 A kérdező kommentje:
45 éves vagyok ,és nő.18 év után váltam el,nem az én hibámból.Vagy is nem teljesen az én hibámból,50-50 százalékból.Kiégtünk. Azóta nem találom a helyem.
2014. febr. 17. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Keresd fel barátaidat. Menny el pszichológushoz mielőtt még rosszabb vége lesz. Keress párt, vagy legyen hobbid. Könnyű mondani, de csak te tudod megkezdeni az első lépéseket..
2014. febr. 17. 16:41
 7/8 tiburtius válasza:
Orvoshoz. Ez lehet klimax. HA klimax, létezik klimax torna ha jól tudom.
2014. febr. 17. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Dettó. 45/nő, egyedül, egy cicával.

Per pill nincsenek suicid gondolataim, de állandóan szorongok és antiszociális lettem.

Megpróbáltam pszichiáterhez járni, de pár alkalom után abbahagytam, mert csak felkavart, több éves terápiát pedig nem engedhetnék meg magamnak.

2014. febr. 19. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!