Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az internet, a TV: magányt...

Az internet, a TV: magányt feledtető illúziók?

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 01:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy ideig. Aztán az emberi kapcsolatok teljes hiánya miatt egyfolytában gyötör a de magányos vagyok érzés. (Csak internet, tv-t nem nézek.)
2014. jan. 19. 01:12
 2/11 A kérdező kommentje:
ja, hát igen..., ismerős..
2014. jan. 19. 01:19
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
én sohasem értetem ezt a magányos vagyok érzést az a baj hogy az emberek 99% szeret nyafogni a nagy semmin
2014. jan. 19. 01:31
 4/11 A kérdező kommentje:

"én sohasem értetem ezt a magányos vagyok érzést az a baj hogy az emberek 99% szeret nyafogni a nagy semmin"

És az emberek 99%-ában nincs empátia..

Nem csoda, hogy sokan magányosak.

2014. jan. 19. 01:42
 5/11 anonim ***** válasza:
9%

Az internetet, meg a tévét bármikor kikapcsolhatod, következmények nélkül de egy havert nem biztos.

Az egésznek az időhiány az oka, mindenki qrvasokat melózik vagy tanul vagy akármit is csinál csakhogy megéljen vagy majd elérjen valamit.

Emlékszem amikor még gyerekkoromban a faterék pénteken 2 kor letették a lantot a gyárba és mentek sörözni meg táncolni haverokkal, anyámmal stb.

Manapság hol látsz ilyet, max a fiatalok.

Mindenről a mocskos politikusok, banktulajdonosok és az ultragazdag réteg tehet, mert azoknak már nem elég semmi!

Nem elég a magánrepülőgép, a saját sípálya, vagy a saját tengerpart szigettel vagy toronygarázs tele sportkocsikkal, ezeknek már kirándulni kell az űrbe, meg saját őssejtből új szerveket növeszteni stb stb stb.

Nézd meg az arab hercegeket, sejkeket stb-ket azt hiszed ugyanaz nincs meg a föld többi ultragazdagjai között?

Dehogynincs..

Ezeknek lapátol mindenki napi 10-12-16 órába.

Minden ezeknek a kezébe fut össze így vagy úgy.

2014. jan. 19. 01:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért az ember is felelős a saját sorsáért. Ha magányos, akkor próbáljon meg kitörni belőle. Amíg csak nyafog és várja a messiást, úgyse fog történni semmi. Minden más csak kifogás. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Ha nem akar értelmetlenül, rabszolgaként gürizni a gyárban, hogy utána lefáradjon és ne legyen semmihez se ereje, akkor tanuljon tovább, fejlessze magát és legyen talpraesett, hogy találjon valami normális állást, amit szeret is csinálni. Igaz, az embernek át kell robotolnia az életét nyugdíjig, olyan nincs, hogy nem dolgozol, viszont nem mindegy, hogy szereted-e azt, amit csinálsz. Sajnos túl sok a birka, ezért lett olyan a világ, amilyen. Ha az emberek megpróbálnának tenni a saját sorsukért és nemcsak nyafognának, nem ez lenne.

Amúgy az internet elfeledteti a magányt már csak azért is, mert neten lehet kapcsolatot teremteni. Én ha magányos vagyok, mindig felmegyek egy fórumra, vagy elkezdek levelezni valakivel. Szóval a netet lehet értelmes dolgokra is használni...és a tévével sincs semmi gond. Nem is értem, miért veri itt mindenki a mellét, hogy ő nem néz tévét...akkor honnan a francból informálódik a világ dolgairól? 0-24-ig csak újságot olvas, vagy mi van? Én szeretek tévézni, van egy csomó érdekes műsör, főleg a Life Networkon.:) Meg szeretem a Comedyt is.

2014. jan. 19. 11:24
 7/11 anonim ***** válasza:

attól függ mire használod. amikor kérdésre válaszolok vagy kapok választ, akkor enm vagyunk magányosak, mert kommunikálunk. bár tény hogy nem fizikai közelséggel rendelkező kapcsolat, de nem magány.

perzse abab naz éetelemben hogy emberek közé jársz ugyanúgy lehets zmagányos. akkor is ha van 100 álbarátod, meg minden héten bulizol.

"És az emberek 99%-ában nincs empátia..

Nem csoda, hogy sokan magányosak."

ezzel egyetértek, a sok bunkó ember miatt a maradék értelmess inkább visszahúzódik az odújába. rengeteg ilyen embert ismertem, aki bezárkózott az ostoba emberek miatt. sokan már fiatalon inkább megölik magukat.

"Nem elég a magánrepülőgép, a saját sípálya, vagy a saját tengerpart szigettel vagy toronygarázs tele sportkocsikkal, ezeknek már kirándulni kell az űrbe, meg saját őssejtből új szerveket növeszteni stb stb stb. "

igen ,régen még simán lehetett 2 állásod, és enm úgy estél haza mint 1 hulla, vagy ha igen, legalább pár éven belül volt egy lakásod is.

ma már a minimálbérbe is belebetegszel, és a betegség ma halált jelent, oylan j óaz egészségügy.

most meg a nemzeti felmentősereg elveszi a megélhetésed, bekerül a 100 leggzdagabb közé, meg stadiont épít a lakása mellé is, mert ez annyira magyar dolog. annyira midnegy már ki lopja a pénzünket a fejünk fölött.

2014. jan. 19. 11:28
 8/11 anonim ***** válasza:

11:24

Persze, mert az csak úgy megy, hogy csettint és tanul tovább. Meg csettint és lesz szuper munkája. 3 szakmával képtelen vagyok elhelyezkedni szakmákon belül, mert 10ből 9 hely azt mondja, hogy nem alkalmaz pályakezdőt. Maradék 1 hely, meg válaszra se méltat. Ezért tanulni??? Meg ezért erőt fektetni bele?

Szalag mellett 100at megkeresem 0 felelősséggel, ha szakmában ugyanennyit 3x ennyi munkával és tele felelősséggel. Ezek után te még csodálkozol, hogy az emberek nem akarnak váltani????

Vállalkozások úgy indulnak, hogy alaphangon - 100e ről kezdik a hónapot. És ez egy alap vállalkozás, ettől csak nagyobb mínuszokból kell kimászni. 12 órás meló mellett nincs lehetőség másodállásra. Főleg ha reggelente úgy mész be, hogy nem tudod mikor mész haza! MERT ilyen is VAN!

Egy fűtött irodaasztal mögül könnyű mondani, hogy változtatni kell, meg tanulni kell. Gyere és tölts el 12 órát -10 fokos raktárban, fizikai munkásként. Egyből nem lesz erőd még a hazamenetelhez sem!

2014. jan. 19. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:

11:24 vagyok

Bárcsak a jó, kényelmes íróasztal mögül írogatnék ide:) Nekem sem épp rózsás a helyzet, mert sz0r melókon kívül másra nem nagyon van lehetőségem. De én nem megyek szalag mögé. Nem bírom a monotonitást. Inkább elmegyek wécét pucolni, meg újságot hordani a mínusz 20 fokban, még akkor is, ha kevesebbet keresek vele. Vagy tanulni, most épp azt csinálom.

2014. jan. 19. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:

"Vagy tanulni, most épp azt csinálom."

magyarul a szüleid tartanak el. onnan könnyű okoskodni. leszel még tapsztalt, és jössz majd rá, hogy nem választás kérdése a szalag mögé beállni. azt meg ne akrd bemagyarázni hogy újságkihordásból meg lehet élni iskola mellett.

szóval ez van, általában eze az optimista okoskodó emberek azért ilyeneke, met nicns tapsztalatuk az életről. máshol is egy informatikus akarta megmagyarázni midnenkinek hogy a saját sorsunk blabla. persze ha óránként többezret kersne mindenki, nem is panaszkodna hogy nehéz ez élet.

meg ugye ez hogy csettintek és akkor lesz egy informatikusi képzettségem, meg csak egyszerűen eldönti az ember 18 évesen hogy ő most informatikus lesz, mert 5 év múlva ez lesz verseyképes, meg uyge szülei nagyon érdeklődek ajövője iránt, és amúgy is, semmi problémája az életben, csak azért van hogy tanuljon, ami gyerekjáték...

a szociális háttér kifejezés meg csk egy kreaált marhaság, ha akarsz lehetsz siekres ember ugandában is...

az ilyen idiótákat kéne pár hónapra otthagyni egy ilyen környéken, megnézném, életben maradnának e.

2014. jan. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!