Van itt valaki, aki a nulláról építette fel az életét?
Én gyakorlatilag teljesen kiestem a forgalomból és ez már egyre jobban idegesít. Tanulok, legalább ez van, de ezen kívül szinte semmi. Pár éve eljutottam arra a pontra, hogy nem maradt egy barátom se, mert a régieket lekoptattam, mert nagyon sokat ártottak nekem. Most van pár ember, akihez szólhatok, de ők sem érnek rá mindig, mert rajtam kívül van saját életük.
Nem találtam olyan munkát, amit suli mellett is tudnék csinálni és olyan szakon tanulok, ahova alig kell bejárni, nagyon nagyon keveset vagyok bent. Ezen most változtatni fogok.
Szeretném újra felépíteni az életem, mert nagyon rossz ez az üresség. Gyakorlatilag a nagy semmi közepén lebegek, mert nincs életem. Párkapcsolatom sincs, de ezt nem erőltetem, mert inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, vagy mint egy pótlékkal...viszont hogy alig van barátom, az nagyon aggaszt. Ennek nem így kéne lennie. Már pár éve ez van, egy nagy nulla az életem, egy nagy semmi, mert nem történik benne semmi, csak nagyon minimálisan. Már nem bírom tovább.
Sajnos azért is jutottam idáig, mert belemerültem az önsajnálatba, de ez nagy hiba volt, mert éveket vesztegettem el vele. Igyekszem már pozitívabb lenni és elfelejteni a rinyálást.
Van itt valaki, akinek sikerült ebből az állapotból kijutnia? 24 vagyok.
Az élet annyi, amennyit beletöltesz! :)
Nincs munkám 1 éve kb, a sulinak vége, de akkor sem nagyon izzasztott meg, és a nagy unalomba belefáradtam, most edzek, könyvet írok, olvasok, főzök, a kutyánknak tanítom az "ül, áll, marad, fekszik" szabályokat, segítek az embereknek ahol tudok, és elmegy a napom. Közben néha állásokat keresek, lehet, hogy most találtam is egyet, jah és közben angolul szeretnék tanulni, de arra már nincs kapacitásom. :DDD
Unatkozni? Nem ismerem ezt a szót! :)
Aztán ha van életed, akkor könnyebb megosztani a haverokkal, mint az élettelen emberekkel haverkodni. :P
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!