Miért van sok magányos férfi túl nagy a hölgyek mércéje?
"egy nőt meg kell hódítani, és nem arra várni, hogy az magától széttegye a lábát."
Én próbáltam azt is.
Tudod, mi van akkor?
Megijed és elszalad.
A férfiak nem akarnak költeni, ezert nem is kezdeményeznek, h semmilyen felelösség ne terhelje= nem akar bizonyitani, udvarolni
Nem hisznek semmit, csak maguknakvalók
A férfiak nem akarnak költeni, ezert nem is kezdeményeznek, h semmilyen felelösség ne terhelje= nem akar bizonyitani, udvarolni
Nem hisznek semmit, csak maguknakvalók
- te miről beszélsz? költés alatt mit értesz,mert a 40ezer ftos csizmát nem is veszem meg a p.nád alá,mellesleg,az magad dóga te magadnak ezt a fajtát fogtad ki..sajnállak
En nem fogtam ki semmit
Csak annyit akarok mondani, h van sunyi pasas , akinek megfelel, h a nö kezdeményez, csomó terhet levesz a válláról
ha komolyan érdekel a téma, leírom az igazságot, nem tudom említették e:
a nőknek csak a jóképű férfiak férfiak, ők is ugyanolyan felszínesek, mint a férfiak(csak álszentebbek), tehát a kapós férfi sosem udvarol, egyszerűen "van".
ha egy csúnya félénk srác udvarol, az zaklatás, ha don juan, az jöhet.
ráadásul a nők sokszor lusták is, és ha a férfinak nem tetszenek, a férfi rögtön impotens meg elvárja hogy a nő menjen oda. pedig csak túl jóképű ahhoz, hogy udvarolnia kelljen és kapkodjon alsóbb kategóriák után.
a probléma a kategóriákkal az, hogy a legutolsó ronda lányt is meg akarja "szeretni" valaki, ezért ők is emgtehetik, hogy nem az alsókategóriás fiúkat választják.
a férfiak versenyeznek, míg a nők csak tárgyak ebben az üzletben. csak a férfiak veszíthetnek és az igényesebb nők (0,001%).
ezt majd sokan elutasítják (főképp nők és a nekik hízelgő férfiak), de ha lesz pár év tapasztalatod az ismerkedésben, és nyitott szemmel jársz, rájössz, hogy valahogy így van ez.
csak hogy apró utalásokat ejtsek, nézd meg a vendégmunkások, hajléktalanok, boldog emberek, átlagéletkor nemi eloszlását. keresd az okát.
" a legutolsó ronda lányt is meg akarja "szeretni" valaki, ezért ők is emgtehetik, hogy nem az alsókategóriás fiúkat választják."
Ez a tatai diszkóban van így? Vagy honnét merítetted a reprezentatív mintát?:)
Én nem vagyok csúnya, de az van, amit már mondtunk: nem udvarolnak. Nem, nem akarnak megszeretni. Nem jön senki.
Az is igaz, hogy nem járok diszkóba.:)
"a férfiak versenyeznek, míg a nők csak tárgyak ebben az üzletben. csak a férfiak veszíthetnek és az igényesebb nők (0,001%)."
Te hogyan éreznéd Magad, ha csak tárgy lennél egy üzletben? Szerinted érezhetnél veszteséget vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!