Bárcsak meghalnék. Ti mit tennétek?
Az elmúlt 2-3 évben csak az öngyilkosságon jár az eszem.Az életem úgy ahogyan van borzalmas.
Kezdjük ott,hogy a családommal pár éve sok a baj,mivel az anyagi hátterünk komolyan megingott,ezért a veszekedés szinte mindennapos..Ebből következik a második problémám,ugyanis nekem a horgászat a mindenem.Nyáron majdnem minden napomat a vízparton töltöttem,ám a fentebb említett dolgok miatt el kellett adnom a horgászbotjaim nagyrészét,ami engem lelkileg teljesen megtört,és ekkor elveszítettem a családomban a hitet.Bánatomat tovább tetőzi,hogy a lányok körében se vagyok népszerű,nagyon nem...Ez abból is adódik,hogy gazdag porontyokkal járok egy suliba,és szégyellem magam,szégyellem hogy szegény vagyok...Nem látom értelmét tovább élni,az utóbbi 4-5 hónapban semmi jó nem történt velem,de ennél lejjebb már nem is lehetnék...
Ti mit tennétek az én helyemben?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!