Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Bárcsak meghalnék. Ti mit...

Bárcsak meghalnék. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2-3 évben csak az öngyilkosságon jár az eszem.Az életem úgy ahogyan van borzalmas.

Kezdjük ott,hogy a családommal pár éve sok a baj,mivel az anyagi hátterünk komolyan megingott,ezért a veszekedés szinte mindennapos..Ebből következik a második problémám,ugyanis nekem a horgászat a mindenem.Nyáron majdnem minden napomat a vízparton töltöttem,ám a fentebb említett dolgok miatt el kellett adnom a horgászbotjaim nagyrészét,ami engem lelkileg teljesen megtört,és ekkor elveszítettem a családomban a hitet.Bánatomat tovább tetőzi,hogy a lányok körében se vagyok népszerű,nagyon nem...Ez abból is adódik,hogy gazdag porontyokkal járok egy suliba,és szégyellem magam,szégyellem hogy szegény vagyok...Nem látom értelmét tovább élni,az utóbbi 4-5 hónapban semmi jó nem történt velem,de ennél lejjebb már nem is lehetnék...

Ti mit tennétek az én helyemben?

16/F

2013. nov. 11. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szörnyű helyzet, én is így érzem sajnos magamat. A szegénység a világ legrosszabb dolga a betegség után.
2013. nov. 17. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:

9/11

lenin bekaphatja!!!

2013. nov. 18. 00:17
 13/14 anonim ***** válasza:
A szüleim nemrég vesztették el az állásunkat (mindketten..), 3 gyerekük van és a Rózsadombra járok suliba, ahová mindenki 2 Iphonenal jár. :D Mégsem zavar... basszus, ez van, ha valaki kívül szegény, belül lehet gazdag. A barátságok és/vagy szerelmek nem a pénzen múlnak. Nálunk is rengeteg a veszekedés sajnos, és a családom teljesen szétesett, én a barátokkal védekezem a depresszió ellen. Most szakítottam a barátommal, akivel 2.5 évig voltunk együtt és szerettük egymást meg minden. De nem éri meg szomorkodni... Amíg te bent szomorkodsz a szobádban, a házatok előtt épp elmegy a Nagy Ő, kicsivel odébb épp az állomállásod hirdetik meg és a suliban valakinek pont feltűnne, hogy mennyire kedves srác vagy. Ne zárkózz magadba!
2013. nov. 21. 20:09
 14/14 anonim válasza:
0%
Te jó isten. -.- A horgászbotokat sajnálja miközben a családnak nincs pénze? És még ő van felháborodva? Most milyen rongy ember az ilyen? >:\ A család az első! Utána jönnek a barátok és szerettek! És csak utána TE! Mert amit nem becsülsz az vagy nagyon szar vagy meg sem érdemled! Nem mondok semmit sem hogy én mit tennék. Vagy tudod mit? Mondom. Ha kell mindenemet eladnám hogy a családomnak jobb legyen! 18\F Gratula. >:|
2013. nov. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!