Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azok akik nem kellenek senkine...

Azok akik nem kellenek senkinek párkapcsolatra, hogy fogadtátok el, hogy törődtetek bele?

Figyelt kérdés
tudom lesznek válaszok amiben azt fogjátok írni, hogy mindenkinek megvan a párja. de ez nem igaz.
2013. okt. 29. 22:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen igen, újra elkezdem a fogyót, egyszer már sikerült ledobnom 15 kg-t.
2013. okt. 30. 16:55
 12/19 anonim ***** válasza:

10-es, fogyni mindenki tud, csak akarni kell..

Ronda pedig az, aki annak érzi magát. Nézzétek meg ezt a klipet, van második része is, abban folytatódik a sztori.

http://www.youtube.com/watch?v=mtf7hC17IBM

http://www.youtube.com/watch?v=RzuXZfKg2YM

2013. okt. 30. 17:20
 13/19 anonim ***** válasza:
12: Azt azért ne felejtsd el, hogy a klipben szereplő férfi magas és vékony! Magas sosem leszek, átlagos testalkatú pedig csak 7-8 év múlva, ha továbbra is alig eszem és mozgok mellette...
2013. okt. 30. 18:40
 14/19 anonim válasza:

átérzem èn is, bár én csak mackós vagyok, de én is feladtam a keresgélést... mindig csak azok a válaszok jöttek h "én téged csak barátként fogadlak el" meg ilyen sz*rságok... nincs meg mindenkinek a párja! hazugság és ámítás! ha nincs alattam egy x5-ös BMW (vagy más típúsú) gépjármű, mehetek a fenébe...

amúgy én úgy dolgoztam fel hogy 2 munkahelyet vállaltam, így nincs időm már senkire és nem is fog mostmár senki érdekelni :-)

22/F

2013. okt. 30. 19:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem felejtem el, azt sem, hogy ezt csak egy klip. De te se felejtsd el, hogy csak a kifogásaid sorolod. Ha azt mondom, hogy fogyj le, akkor azt mondod, jó, de ronda vagy. Ha azt mondom, hogy a szépség belülről jön, arra azt mondod jó, de te alacsony vagy. Én sorolhatok neked akármennyi ellenérvet, amíg neked eggyel több kifogásod van, addig nem fog semmi sem változni. Nyilván könnyebb kifogásokat gyártani és sopánkodni, hogy mennyire kibabrált veletek az élet, mint megpróbálni változtatni. De azt nem érzitek, hogy pont ez a belőletek áradó világfájdalom az, ami csúnyává tesz titeket.
2013. okt. 30. 19:26
 16/19 anonim ***** válasza:
14-es, igen, ez tényleg nagyon jó meglátás. Nyugodtan hidd csak el, hogy minden nő szemét, ezért nem találtál senkit. Jó, én biztos könnyen beszélek, mert Pesten élek és itt sok ember van - de sok kretén is. De azt ne mondja nekem senki, hogy nem lehet párt találni. Aki akar, az talál. Ti nem akartok. Ha akarnátok, akkor nem a kifogásokat keresnétek, hanem magatokat kupálnátok ki és dobnátok piacra.
2013. okt. 30. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:

kérdező, te fiú vagy?

merre laksz?

2013. okt. 30. 19:47
 18/19 A kérdező kommentje:

81%-os válaszoló, köszönöm. inspiráló hozzászólások.

egyébként F. de a lakhely miért fontos?

2013. okt. 30. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Már a hozzáállás jelzi a sikertelenséged okát.

"Azok, akik nem kellenek senkinek..."

Normális ember ezt így kérdezi:

Azok, akik nem tudnak szerezni senkit...

Érzed a különbséget? Nem történésnek, hanem cselekvésnek kell a részese lenni.

2013. nov. 5. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!