Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy nyíljak meg mások előtt?

Hogy nyíljak meg mások előtt?

Figyelt kérdés
Soha senkinek nem beszéltem még az érzéseimről, soha nem kaptam senkitől sem támaszt vagy tanácsot. Hatodik óta nem volt egy közeli barátom sem. Meg tudnám számolni, hogy az elmúlt 10 évben hányszor öleltek meg. Alapvetően pedig nyitott vagyok, könnyen ismerkedem és mindenkivel jól kijövök, de gondolom egy közelebbi barátsághoz, szerelemhez fontos lenne, hogy ezeket a dolgokat is meg tudjam osztani.
2013. okt. 29. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

most ezt nem igazán értem

alapvetően nyitott vagy de nem tudsz megnyílni mások előtt?

egyébként ha tényleg könnyen ismerkedsz, akkor csak idő kérdése és találsz valakit, akivel sokkal jobba leszel, mint bárki mással és hopp, lett egy barátod

2013. okt. 29. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értve vagyok nyitott, hogy amikor először beszélgetek valakivel akkor is már úgy beszélek vele mint egy ismerőssel, de ha valakit régóta ismerek akkor se mondom el az érzéseimet vagy, hogy eddig mekkora szerencsétlen voltam a csajoknál meg hasonlókat. Az elmúlt évek során nem lett hopp egy barátom se.
2013. okt. 29. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a legismeretlenebb emberekhez tudok a legnyitottabban szólni, de aztán megismerem őket...
2013. okt. 29. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!