Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi van velem? Megint kezdödik?

Mi van velem? Megint kezdödik?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban mély depresszióban voltam.

Nem tudom az volt-e, de mindig magam alatt voltam, vagdostam magam, csak meg akartam halni. A családom volt az egyetlen aki miatt nem tettem meg, mert elképzeltem mi történne veluk miután megtalálnak stb.

A szunet elötti héten ez megszunni látszott. Tök jó kedvem volt, egész nap mosolyogtam.

Mióta az öszi szunet elkezdödött, megint visszaestem.

Úgy érzem felesleges vagyok, senkinek se kellek, és emiatt furdal a lelkiismeret. Nincsenek barátaim, nemrég voltam egy randin, de azt is eltoltam.

Csak itt fekszek az ágyban, és tv-t nézek :(

Mit tegyek? Nem akarom megint ezt az egészet!!!!

16/F

2013. okt. 29. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Kelj föl a tv elől!! Sportolj, járj könyvtárba, fejleszd magad. Ezek közben ne adj isten még barátokat/csajt is szerezhetsz.
2013. okt. 29. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne sajnáltasd magad, azt a nők többsége nem bírja. Ha akad is, aki megsajnál, közben titkon szánalmasnak tart, nem lesz veled, vagy max. 1-2 hétig. Fel a fejjel, vaze! ;)
2013. okt. 29. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, ez gyakran eløfordul a labilis érzelmueknél. Addig fenntartjak a ´normalis´ életet, mig tarsasagban vannak. Most viszont, hogy egy hetig csak a csaladoddal leszel, neheznek talalod a helyzetet, s azt hiszed minden veszve.

Pedig nem igy van! Nem szabad másokkal tørødnød. Aki nem keres, az nem barátod (akarmennyire is akarod magadnak bebizonyitani az ellenkezøjet) es nem is kell vele foglalkoznod. Meg kell tanulni magadat egyedul elfoglalni,s az eletedet olyanná alakitani, hogy ne riadj meg az egyedulléttøl.

èlvezd a szunetet s hogy nincs dolgod. Csutortokon Halloween, vedd at a nap a furcsasagat, vegyel magadnak egy csomag chipset s nezz meg egy horrort a neten - vagy ulj be egy moziba. Aztan hetvegen szellemulj at s emlekezz elhunyt szeretteidre. Aztan hipphopp ujra suliban vagy.

Egyedul lehet élni, csak marhára nehéz. mindezt sajat tapasztalatok alapjan mondtam. èn sem teszek mast, csak varom Øt, aki majd boldogga tesz. Addig nincs mas teendo - csak elfogadni onmagad!

21f

2013. okt. 29. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, ha akarsz írj privátot.. 17f
2013. okt. 29. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!