Hogyan növeljem az önbizalmamat?
Még egy számomra idegen ember is le tudja rólam olvasni, hogy önbizalomhiányban küszködök. Furcsa, hogy ez csak az offline életben van így. A gép előtt magabiztosnak érzem magam, ezért is szeretek interneten ismerkedni.
Jelek: valami miatt reflexből nem nézek idegen- és félidegen emberek szemébe, ha kommunikálok velük. Csak a számomra közeli ismerősökkel (ilyenekből nagyon kevés van!!) tudok élőben is "jókat" beszélgetni. Gyakran botlik bele a nyelvem hosszabb, vagy fontosabb mondatokba, pedig nem vagyok beszédhibás. Élőben viszonylag lassú a felfogókészségem. Határozatlanságom zavar a legjobban, nagyon sokszor izgulok.
Alacsony vagyok, kislányos a kinézetem, viszonylag gyerekes a hangom. Sokszor gondolom azt, hogy utálnak és hülyére vesznek. Ebben az a szar, hogy legtöbbször így is van. Gyakran vagyok a középpontba, a barátaim is rendszeresen kiparodizálnak. Egyébként nem tartom magam buta embernek, újságírónak készülök.
Hogy segíthetnék magamon?
l/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!