Hogyan tudnék megszabadítani magamtól mindenkit anélkül, hogy észrevegyék?
Szörnyeteg vagyok, ebből a szempontból lényegtelen miért. Sosem törődtem másokkal, egészen mostanáig. Az utóbbi időben fontossá váltak dolgok, viszont én nem változom. Továbbra is rossz ember vagyok, független attól hogy már vannak érzéseim.
Kicsit vicces, mert a legrosszabbkor jött el a felismerés, pont amikor "fabábuból fiúvá válhatnék". Ez viszont nem változtat a tényen, hogy a környezetemnek sokkal jobb lenne nélkülem. Még ha nem is tudnak róla. Feltűnően pedig nem akarom csinálni. Tippek?
Én pont ezt tettem, nekem is megvannak az okaim de most ugye nem ezeket tárgyaljuk.
Azt csináltam, hogy kezdésképp nem kerestem senkit, amikor pedig (nagy ritkán)ők kerestek engem, lazán lerendeztem hogy minden oké és úgy intéztem, hogy ne lehessen folytatni a beszélgetést. Suliban elzárkóztam, melóban szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!