Életem nagy lehetősége miután teljesült, egyszerre csak a legnagyobb kudarccá vált. Voltatok így?
Figyelt kérdés
Konkrétan munkahelyet váltottam. Gyári melót hagytam ott egy ismerős kedvéért majdnem 3x annyi pénzért. Persze figyelmeztetett a srác hogy kemény lesz, napi 12 a szabadban, télen-nyáron és a nehéz alkatrészekkel, szerszámokkal megy a munka. Éreztem magamban annyi kitartást hogy igen is menni fog. Sajna pár nap után kiderült ez még a legvadabb rémálmaimat is felülmúlja. Iszonyat megbántam a váltást pedig a nincstelenségből, az önbizalomhiányból épp ez lett volna az ugródeszka. Most nem tudom mit tegyek. A környezetem, az ismerősöm, családom felé- ha most felmondok- olyan csalódást okoznék amivel egy életre megbántanám őket. Az értéktelen életemet akartam jobbá tenni tenni de egyszerűen nem megy.
Képtelen vagyok rá.....
2013. okt. 15. 12:03
11/14 anonim válasza:
Szerintem meg ha megpróbáltad és nem megy nem érzed jól magad, nem felel meg akkor ne törődj senki véleményével, és csalódásával, hanem változtass. Keres más munkát amit szívesebben csinálsz és jól érzed magad. Ennek így ahogyan most van nincs értelme. Én a nagy munkanélküliségben munkát kerestem anyám és ismerősök berendeztek egy gyárba és fél óra után tudtam ez nem nekem van kitalálva. Három napig dolgoztam és felmondtam. Felelősségtudatos vagyok és éppen ezért tudtam én itt nem fogok úgy tudni teljesíteni ahogyan én szeretném, hogy én elégedett legyek. Kellemetlen volt, furcsán néztek. Most a számomra legjobb helyen dolgozom ahová szeretek menni és szívből csinálom a munkám. Ne erőszakold meg magadat ha valami nem megy. Én ezt nem látom kudarcnak, nem mindenki alkalmas minden munkára. Ezt a családod is megértheti.
12/14 anonim válasza:
Tars ki! Ha a többiek bírják, akkor te miért nem? Nekik is eleinte nehezebb volt, aztán belerázódtak. Mi lenne, ha abbahagynád, ott állnál munka nélkül, üres zsebbel, nulla önbecsüléssel... azt írod, még csak pár napja csinálod, az semmi. Legalább fél évet várj, mielőtt feladsz valamit.
13/14 anonim válasza:
Nagyon szép és jó ez a sok bátorító szöveg, de azért a testi épségedet ne kockáztasd. Ill., ha több emberrel dolgozol együtt akkor másokért is felelsz, ha netalántán túlságosan kifulladsz és hirtelen elhagy az erőd akkor már meg is van a baj.
14/14 anonim válasza:
Csak túl kell esned a holt ponton és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!