Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, ez elviselhetetlen?

Mit tegyek, ez elviselhetetlen?

Figyelt kérdés
Először is 18 éves budapesti fiú vagyok, nagyon magányos, 2 éve se barátaim se barátnőm, a lányokkql akikkel ismerkedtem mostanába, hát eltaszítottam magamtól őket, mintha belűl már az "egyedülléthez" szoktam volna, régen sokat beszéltem , de most ilyen csöndes tipus lettem, alig beszélek, mert hozzá szoktam hogy a szuleimen kivűl nincs kivel beszélni..van amikor elvagyok egyedűl, de néha olyan jó lenne egy barát, hulyeskedni vagy valami,sok kerdest tettem mar fel itt, tobbet kozt volt időszak amikor ongyilkos akartam lenni, de mar nem , csak elviselhetetlen így 2 év után ez a magány, én csak egy barátot szeretnék, szerintem ez mindenkinek kijár : (

2013. okt. 14. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Üdv a klubban nálam ugyanez megy csak 19 éve
2013. okt. 14. 00:36
 2/7 anonim ***** válasza:
járjál fórumokra, közösségi oldalakra, játsszál játékokkal, ott majd találsz barátokat :)
2013. okt. 14. 01:26
 3/7 anonim ***** válasza:
huh..kedves első, megijesztettél :( ..nálam a 2013-as "fogadalmam" volt, h nem létezem..de már igazán gyötrővé vált...egyébként kérdező: mi érdekel? merre járnál el szívesen Bp-n?
2013. okt. 14. 03:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Elköltöztetek, új vagy és azért vagy egyedül, vagy csak hirtelen valami megváltozott?
2013. okt. 14. 09:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Hírtelen valami, azaz eggyik napról a másikra, azóta egyre rosszab mimden :/
2013. okt. 14. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, írhatsz nekem nyuszifül.

17f

2013. okt. 14. 16:04
 7/7 Angelik@ ***** válasza:

#6/6 Kész vagy!:D

Kérdező, túl fiatal vagy hogy ennyit görcsölj. Miért taszítod el azokat akik szeretnének megismerni téged? Emiatt nincsenek barátaid és barátnőd. Az egyedüllétet ne szokd meg, gondolom változtatni akarsz ezen és nem boldogtalanul eltölteni a fiatal éveid. Viszont borzasztó hogy nagyon sok ilyen kérdéssel lehet találkozni az oldalon és többnyire a veled egykorúak teszik fel.

Mi a baj a mai fiatalsággal? (kérdezem én, a kemény 21 évemmel)

2013. okt. 14. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!