Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak összevesztem a...

Csilla200 kérdése:

Mit csináljak összevesztem a legjobb barátommal?

Figyelt kérdés
mit csináljak összevesztem a legjobb barimal és igazából ö volt az egyetlen barátom úgy mondd a sülyesztöben hagyott és besokalltam hogy én mindig segítek neki ö nekem meg soha és most nem tudok kivel beszélhetnék az osztályban mindenki más egy bunkó paraszt vagy stb. ö volt egyedül úgy normális de most hirtelen ö is bunkó lett
2013. szept. 17. 19:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
keringő nem engem kért fel a barátját hanem egy olyan lányt aki 14 évesen nem szűz, cigizik és egész órán telefonozik (már csak mi ketten voltunk lányok ) és lényegiben benne hagyott a pácban mert olyan társat kaptam aki sose jön el az ilyenekre és ha kifizetjük a ruhát és nem jön el sírjak mert felesleges volt az egész
2013. szept. 17. 20:05
 12/15 acelsziv ***** válasza:

és nem tudnál más párt kapni keringőre? Csak van olyan, aki ezt betanítja, annak kellene szólni. De emiatt felrúgni a barátságot... Nem téged kért fel, ez az ő döntése. Neked, mint barátnak annyi a dolgod, hogy ezt tiszteletben tartod.

Beszélj vele és mondd el neki nyugodtan, hogy rosszul esett neked ez a lépése, de szeretnél a barátja maradni.

2013. szept. 17. 20:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kaphatok új párt mivel már rajta kívül csak 2 kis növésű fiú van még akik hozzám alacsonyak, és én mindig segítettem neki de ö egyszer se most az egyszer segithetet volna de rám még csak nem is gondol és valahogy ezelőtt is távolodtunk egymástól mert kevesebbet beszélgetünk már és folyton máshova ült. Szerintem csak kihasznált tehát ezért nem nagyon akarok vele kibékülni
2013. szept. 17. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor öri-hari. Mi ebben hogy tudunk segíteni?
2013. szept. 26. 14:29
 15/15 A kérdező kommentje:
azóta nem is beszéltünk és azóta bújom a könyveket ennyi a mostani bajom csak de érdekes mert nélküle sokall jobb most
2013. szept. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!