Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érzek így?

Miért érzek így?

Figyelt kérdés
Gyesen vagyok, és boldog vagyok, hogy van egy kisfiam de más részről folyton rosszul érzem magam. annyira vágyok emberi kapcsolatokra, felnőtt beszélgetésekre. Szeretnék dolgozni menni, de még kicsi a fiam és így nem lehet, de így meg megint nem jó. Miért vagyok ilyen hülye? Miért érzek így,
2013. szept. 11. 12:25
 1/3 anonim válasza:
Mikor szultel? Lehet esetleg szules utani depresszio, nekem is az volt sajnos, kb. 3hetig tartott.
2013. szept. 11. 13:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy éves a fiam, szinte első perctől fogva így érzem magam.
2013. szept. 11. 13:31
 3/3 anonim válasza:
Ha az elso pillanattol igy van akkor valoszinu hogy depresszio lesz, ez normalis jelenseg a szules utan,nagyon sok nonel jelentkezik ilyen. Van akinel magatol elmulik par het utan, van akinek orvosi segitseg kell. Ha ugy erzed hogy ez rossz neked, keress fel egy szakembert.
2013. szept. 11. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!