Hogyan lehetnék túl a volt barátnőmön?
Kiindulhatnál valahonnan az önbecsülésedből.
Miért epekedsz egy olyan lány után, aki láthatóan annyira nem gondolta komolyan a kapcsolatotokat, hogy tök jól elvan már mással? Részéről ez nem örökké tartó szerelem volt, csak egy járás, ébresztő!
úgy,hogy folyamatos cselekvésben maradsz.
főleg ha ilyen szinten belemélyedtél,hogy már 1 éve kínzod magad.
nekem olyan 3-4 évembe telt-pedig utána 6 7 hónapot leszámítva folyamatosan volt csajom-hogy túltegyem ezen a dolgon magam,olyan szinten,hogy ha megnéztem az adatlapját,akkor már nem vicsorogtam.
meg az is vigasztal valamilyen szinten,hogy az összes utánam jövő palija az én silányabb hasonmásom külsőre.
de a lényeg,hogy felül lehet írni a dolgot új élményekkel.
először csak kefélj meg mindenféle nőket,hogy visszaszokj az életbe és újra belegyere a játékba,magyarul vámpírkodj rajtuk
aztán a 8. 10. nő szokott lenni a befutó,legalábbis nálam,ha szakítok,akkor kb ennyi csajon kell végigmenni mire megtalálom a tutit.
Olvass hellingert.
Nem biztos hogy őt imádod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!