11/27 anonim válasza:
Tessék: tanulj angolul, az sose árt.
Tudsz később angol cikkeket olvasni, angol filmeket nézni, és a munkák 90%-ban elvárás a jó angoltudás-
12/27 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2013. szept. 3. 13:53
13/27 A Tengerész válasza:
Vegyél be nagy adag hashajtót.
14/27 Szabolcs_'981 válasza:
Írd le mennyit tudsz nyafogni fél óra alatt gondolatban és akkor majd rájössz milyen fárasztó ez a környezetednek. Menj el dolgozni, keress pénzt, vegyél egy kutyát, csajozz be, használd az agyadat és ne másoktól várd hogy megmondják mit csinálj, mert te unatkozol abban a nagy luxusban amiben élsz. Más azt se tudja mihez kapjon, annyi a dolga, gyerek, csekkek, életvitel te meg felteszed ezt a hülye kérdést. El kéne gondolkodni és most nehogy azt hidd hogy hülyének tartalak, csak maga a viselkedés ostoba. Változtass, és ne másoktól várd el hogy megoldják ezt az irigylésre méltó problémádat, mert a kérdés sértés minden naphosszat keményen dolgozó embernek.
15/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom egyedül megoldani :(((
2013. szept. 4. 11:26
16/27 anonim válasza:
Szabolcs 981 válaszát szívleld meg! Nyelvileg is fejlődhetnél, tanuld meg a magyar ikes ragozást. Olvasni sok mindent lehet, pl. Lackfi János Milyenek a magyarok? c. írásait, - humoros szellemes és szórakoztató. Amúgy a nyelvtanulást szorgalmaznám.
Szerencsére engem nem ilyen mentalitással megáldott emberek vesznek körül. A szüleid mit szólnak ehhez? Barátokra is szert tehetnél, biztos lenne olyan program, esemény, amely örömet szerezne vagy rácsodálkoznál.
Merj változtatni az életeden.
17/27 anonim válasza:
Maszturbálj és közben kiabálj.
18/27 anonim válasza:
Vegyel 1 haziallatot es setaltasd meg porazon,mondjuk 1 csirket.
19/27 anonim válasza:
en mindig kaptam volna a hazihoz segitseget de nekem sose kelet meg egy negybe se csinajad magadtol ge ci meny oszt verd a farkad vagy meny a csajodhoz ha nincs akor fogj egyet nezel pronot csinald fel a szomszedmacskat/kutyat nem igaz hogy nincs mivel eltolsd az idod toltsel jatekot vagy filmet ameik jo par giggas oszt nezed a kepernyot ahogy tolt a gep egy jo nagy jateknal/filmnel egy par orat ott tudsz ulni
20/27 anonim válasza:
Vetkőzz le és vigyázz a ruhádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!