12/19 anonim válasza:
Szeretlek...! :) Ecetes ubival. ;) Kéretik nem savanyú képet vágni hozzá! ;-)
13/19 anonim válasza:
"csak elég depresszióssá tesz néha, hogy még nem találtam meg a páromat... "
Hé, Gizi, itt vagyok mán', na...
14/19 viktor123456 válasza:
Hát ha a többieket utálod, akor remeténék való vagy. :-)
15/19 anonim válasza:
Miről beszélsz? Én szeretlek! <3 :D
16/19 anonim válasza:
Biztosan van benned szeretni való tulajdonság! De ha úgy állsz a dolgokhoz, hogy mindenki rossz, akkor nem fog senki, mivel lány vagy, több esélyed van a boldogságra, ne hidd , hogy másnap olyan szép az élete.. én pl örülnék , ha az emberek közeledni akarnának hozzám, de én nekem ez nem adatik meg:/
17/19 anonim válasza:
Kedves előző, akkor közeledj te. Mi evvel a gond?
18/19 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy benned van a hiba? Talán nagyon elzárkózol mások elől. Ahhoz hogy valakik szeressenek nekünk is közeledni kell a másikhoz. De ha te falat húzol magad körül akkor mindenki eltávolodik tőled.
szeress és érdeklődj mások iránt és akkor téged is szeretni fognak és törődni veled. Ez igaz a családi életben és igaz a kinti világi életben
19/19 anonim válasza:
Igaza van a jóval előttem kommentelőnek. Mert hülyeségeket kérdezel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!