Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 21 éves fiú vagyok és már...

21 éves fiú vagyok és már lassan tényleg csak az öngyilkosságot látom kiútnak. Mit tegyek hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
2 éve szedek antidepresszánsokat, pánikbeteg vagyok, 1 éve erős dohányos vagyok, szinte minden nap iszok,(most is) régi szerelmi csalódások, és nagyon rossz gyerekkorom volt. nem tudom mit tegyek 1 éven át jártam pszichológushoz de egyszerűen nem javulok nem látom az élet értelmét de még nem akarok meghalni mit kellene tennem? se munkám, se senkim a szétszakadt családomon kívül van egy öcsém aki nem foglalkozik velem, anyámat már unom, és van még egy 6 éves kishúgom..

2013. aug. 21. 19:08
1 2
 11/13 beloriss válasza:

Figyelj!

En 21 evesen meg akartam halni. Szerintem sokan vannak igy. Az egy olyan kor. Meg verset is irtam a halalrol. Apam el is olvasta, szetesett tole.

Aztan egy ev mulva egy detoxban ebredtem.

Legalabb 6 nobe voltam szerelemes, de senki sem viszonozta, egeszen 26 eves koromig, amig valaki, akit sokszor otthagytak es mar nem hitt abban, hogy lehet neki valaki elfogadott.

Csodalatos hazassagunk volt, amig el nem hagyott mert beszippantotta egy szekta.

Ezutan ugy dontottem elmegyek a vilag vegere negyed evre... ott megtetszett. Ket boronddel indultam a vilagba. Szinte nulla penzzel.

Hittem valamiben es meg is kaptam.

Talaltam egy csodalatos not, akit elvettem felesegul. Ket gyerekunk is lett. sajat birtokom, halastoval, tobb hektar erdom, hazam, viragok tomege... sot kesobb meg egy szerencse folytan sajat tengerpartom is egy szigeten a csendes ocean partjan.

A csillagok millioit neztem es elsirtam magamat...

Aztan hazautaztam a dragamhoz es a gyerekeimhez.

Egy honappal kesobb fogsagba ejtettek, tizen megeroszakoltak, megvertek, agyondrogoztak azt a not akit a legjobban szerettem. Egy elmebeteg es serult szemely jott haza. Pszichiatriara is kerult, kenyszerzubbonyt kapott, elektrosokkot.

Es ma drogfuggo. Elkoltozott tolem es a gyerekeitol. Prostitualt lett es tudok rola, meg a neten is hirdeti magat... egy strici futattja aki drogfuggo. a fiamat en nevelem egy idegen orszagban, ahonnan el sem tudok utazni, mert a nejem nem hajlando alairni hogy utlevelet csinaltassak a gyereknek... lakcimem es tartozkodasi engedelyem sem lehet, vizumon elek... amit meg sem kaphatok, ha nem adok tetemes csuszopenzt... penzem alig, munkat nem vallalhatok legalisan.

A kislanyomat nem lathatom, mert azzal zsarolnak.

A birtokomat kicsikarta a strici a felesegemen keresztul.

A hazam a neven es azt csinalnak vele amit akarnak...

Elhiheted minden gyogyszer es drog nelkul meg akartam halni en is ugy hat honapja... beszeltem harom narkos emberrel, akik drogfuggok hogy adok nekik negyed evi fizetest ha lelonek es eltuntetnek... nem vallaltak... azt mondtak hogy "neked elned kell".

Most itt vagyok.

Becsapva, elhagyva, egy gyerekkel ferfikent. Almaim alig. a nejem sosem veszi fel a telefont es ketszaz kilometerre tolem el, de nem biztos. A lanyom 400 km-re. Valahol valakikkel. A nejem megfenyegetett - a szerelmemrol beszelek akivel a hazassagom tokeletes volt es naponta elmondta hogy imad es az almait valora valtottam sot tobbet kapott tolem mint hitte - hogy megolet, ha a lanyomat el merem hozni a testverehez es hozzam elni... most mostoha szulokkel el.

Szerinted, ha en ma - igaz eleg sok sort iszom, de semmi mast - meg elek es meg nevetni is tudok, akkor neked meg kellene halnod?

Nem kell. Elj!

Az italrol annyit, hogy minel kevesebbet probalj. Ezt azzal ered el ha sok vizet iszol... helyette, es ha reggel nem iszol csak deltol... ugy sem konnyu es okoskodni lehet, tudom hogy igy van.

A dohanyzasrol annyit, En harom orat dohanyoztam naponta 50 darabbal neha tobbel...egyszer hasznaltam kolcson ongyujtot a tobbit mar egyikrol a masikra gyujtottam... ez volt a rutinom honapokon at... aztan 21 orat nem birtam a cigire nezni... de majdnem megfulladtam... neha hanynom kellett mar tole...meg akartam halni...

Ha azt kerded ma boldog vagyok e?

Nem igazan... de vannak dolgok amiket csinalok. Az ivas mellett. Es ha nem lenne a fiam nehezebb lenne... De itt van.

Szerintem keress egy jo feneku not, ahogy en is tettem. NE bombanot... udvarolj neki... vigyel neki viragot, hivd el DVD-t nezni... fekudj le vele... ahanyszor megy... Nekem mukodott, amig penzt nem kezdett kerni tolem a csaladjanak... ezt vegigneztem minden emocio nelkul... majd kozoltem NEM.

Most is velem van... nem foz olyan jol mint a szerelmem (mert az egyszeruen fenomenalis volt) tette, nem olyan jo az agyban, sosem elegit ki oralisan... arrol szo se lehetne, hogy megkoszonne a vegen, ha lenyelne stb...

Es nincsenek kozos gyerekeim... de elfogadom hogy az elet ilyen... vedd el belole ami jar neked... mert minden jar neked... es fogadd el, amit kapsz. ne akarj tobbet mint amit az elet ad, de legyenek almaid... es hidd el VAN TOVABB. Mindig van.

Szeretettel:

Beloriss

2013. aug. 22. 09:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem iratkozz be valamiféle tanfolyamra, tanulj valamit ,ez leköt, lehetőséget kapsz új emberek megismerésére, talán barátokat is szerezhetsz, vagy akár szerelmet. Szerintem egy lány, aki szeret, és te is szereted, ha tudod , hogy számíthatsz valakire, helyre tehet még. De ahhoz le kell állni a piálással, a cigivel, így nagyobb az esély, hogy normális lányt találj. És igen, azzal egyet értek, hogy ha van pénzed, akkor költsd a 6 éves kishugodra, vidd állatkertbe, és az ő öröme a te örömöd is lehet. És le ezzel a öngyilkosságos hülyeséggel!
2013. aug. 22. 12:30
 13/13 anonim válasza:

2 hónapja vesztettem el a testvéremet,öngyilkos lett.Senkinek nem szólt a problémáiról nem látszott,hogy baj van.Én most inkább a hátramaradtak nevében szólnék.Egy ilyen döntéssel olyan lelki terhet teszel mindenki vállára amit sosem fognak tudni rendesen kezelni,kiheverni.A másik,sose tudd meg milyen amikor a gyász iszonyatos értetlen haraggal párosul...na attól lehet depressziós valaki.

21 évesen biztos vagyok benne,hogy találnod kell valamit ami igazán jól esik a lelkednek testednek,ahogy írtad akár a motor is(motorozok,imádom,mellesleg a robogóm a cigi árából vettem,mert leszoktam.Ez is egy kitűzött cél lehet),de bármi más.Tényleg nincs értelme az életnek,..dehogy !!Olyan sok csoda van,keresd, biztos sikerülni fog én drukkolok neked,hogy pár év múlva csak egy rossz emlék lesz !!! (A piával óvatosan ,arról nehezebb leszokni mint a cigiről)

2013. aug. 27. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!