Ilyen korban lehet valahol barátokat szerezni?
A férjeddel hogy jöttetek össze ha ilyen magának való?
Én is az vagyok,s jó lenne valaki a környékről akivel találkozni is lehet.
A kérdésre:valami baba mama programot kellene nézned.
Érdekes, hogy 13 évvel fiatalabb vagyok nálad, mégis hasonló cipőben járok veled barátkozás szempontjából. Fizikailag messzebb kerültem a legjobb barátaimtól. Nem tartom magamat magányos típusnak, sőt, egész jól bírom szerintem az egyedüllétet, ennek ellenére érzem a szociális élet hiányát, amit csupán a munkahelyen, munkatársakkal nem tudok pótolni. Nem vagyok már annyira bulizós típus sem, legalábbis ismerkedés szempontjából sok negatív tapasztalatom volt (nem szeretem az üresfejű, buta embereket akik csak inni és valakit felszedni mennek egy buliba és nem lehet velük elbeszélgetni).
Mivel az ismerősök is ritkán érnek rá találkozni, így gondoltam kézbe veszem a dolgokat és új lehetőségeket keresek.
Hát meg kell mondjam, sokkal nehezebb mint számítottam. Amit esetleg mégis ajánlhatok neked első körben: Olyan kulturális vagy más egyéb programokat keresni, amik tetszenek neked, esetleg egy hobbid része.
A hasonló gondolkodású, érdeklődésű emberek előbb-utóbb úgy is megtalálják egymást, így ezt a folyamatot kicsit fel lehet gyorsítani tudatos keresgéléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!