Belefáradtam a barátkeresésbe. Eleinte páran rám írnak, hogy jaj de jó, hű de barátkoznának, aztán meg szépen lassan elfelejtenek írni. Szerintetek mit tehetnék?
Tényleg ez van már egy jó ideje, több oldalt is próbáltam. Már komolyan arra gondoltam, hogy nekem valamiért ez nem jár, és próbáljak inkább másra koncentrálni. Van esetleg valami olyan dolog/elfoglaltság, ami az igaz barátok hiányát esetleg pótolja? Tudom, hogy ez hülye kérdés, de már tényleg nem tudom, mit tehetnék...
Elnézést kérek, hogy itt nyavalygom el a problémámat, de hátha valaki járt már hasonló cipőben, és tud nekem valami okosat mondani.
"Te kezdtél el sopánkodni,akkor miért is a kérdezővel van bajod?"
Én pont azon sopánkodom, hogy tele van ez a fórum - és gondolom az egész ország - ilyen életképtelen emberekkel, akik már csak a neten élik az életüket, és még ott is bunkók...
""ilyen életképtelen emberekkel, akik már csak a neten élik az életüket, és még ott is bunkók..." Hát, legalább van önkritikád... :)"
Te meg rohadt viccesnek érzed magad, holott marhára nem vagy az.
Ellenben, aki neten nyavalyog, hogy egyedül van, na az életképtelen.
Sziasztok! Köszönöm szépen a jó tanácsokat, aranyosak vagytok! :) Kivéve persze az az önbizalomhiányban szenvedő "emberke", aki szerint életképtelen, aki neten nyavalyog. Biztosan nem megy neki sokminden, és itt próbálja kiélni magát, nem baj, hagy játsszon, jól szórakozom azokon, amiket ír. :)
Sajnos kissé mélyponton voltam, úgy éreztem, ki kell írnom a kérdést, hátha sorstársakra találok. Igazából magammal kapcsolatban is voltak problémáim, amik szerencsére már megoldódtak.
13as válaszoló, teljesen igazad van, és erre a napokban jöttem rá. Nem szabad görcsösen barátokat keresnem, majd jönnek, mindenesetre minden ismerkedési lehetőséget megragadok interneten és személyesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!